![]() |
|
Што ја прави жената посебна... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 18> |
Автор | |
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Јас вака како жена и набљудувач на жените, забележувам дека секоја една си е различна на свој начин но она што ја чини една жена да биде посебна во позитивна смисла е нејзината способност да шири благопријатна атмосфера околу себе, да е пријателски настроена и позитивна, да се грижи на мајчински начин, да е негувана и своја.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Една моја пријателка вели ....
Мажот може да ја направи жената
и кралица и магарица .........
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Oooo zatoa se metli okolu mene
![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Што ја прави жената посебна?
E pa ova shto ne mozhe da go napravi mazhot: Zhenata e angel koja shtom nekoj kje i gi skrshi kriljata prodolzhuva da leta... na metla! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
e sto...bas me interesira..masko mislenje
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Rebelde ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2009 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 53 |
Не реков дека посакувам, туку дека ме бива. Оти, јас сум си ебал пиперот за таква работа. Изменето од Rebelde - 25.Јануари.2010 во 10:09 |
|
Живот ли е, па да го опишеш!?
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Hmmm.....
Vnimavaj shto posakuvash ,moze da ti se sluchi.....mozebi tokmu na taa kralica na tablata,kje i dozvolish romantichna proshetka vo tivka ,letna ,zvezdena nokj.......
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Rebelde ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2009 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 53 |
Уште ова, жена може да ме победи на 64 полиња, и веднаш ја признавам за кралица (на таблата де) но не и во прошетката кон 64 звезди, особено летно време! |
|
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
E ova e vekje neshto
![]() ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Не Ренате, зборот ми беше дека жената е посебна во толку многу аспекти со толку многу квалитети што тешко е да се набројат.
Тешко на тој маж кој се нема изнаплакано на женски гради/рамења. Озбилно! |
|
|
|
![]() |
|
Taka Rebelde....tolku li beshe teshko da kazesh shto mislish ,bez da komparirash mashko-zenski um,a pritoa da ja naglasuvash superiornosta na mazot vo odnos na zenata? Изменето од renatax - 24.Јануари.2010 во 18:49 |
|
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
I pak .... ocite na onoj koj moze da ja vidi DUSATA .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |