IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Што можеме да направиме за Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што можеме да направиме за Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 34>
Автор
Порака Обратен редослед
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 17:57
Sega za sega nishto. Vo mart kje vidime dali voopshto e mozjna korekcija..........ako ne e mozjna togash otidovme jabana.............трепкање
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
misteriozna Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2009
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misteriozna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 14:27
pred se da ja sakame i da ja pocituvame
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 20:03
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Originally posted by mungos80 mungos80 напиша:

Не мора Чаушеску послем многу ќе не има на дискавери можи како русите на сибир односно во јасен

смеење

не е важен начинот...важен е крајниот резултат....намигнување
Е така немој да и се лутиш на земјата својот бес можиш да го насмериш кон изнаоѓање на вакви идеи
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 20:01

Не мора Чаушеску послем многу ќе не има на дискавери можи како русите на сибир односно во јасен

смеење
не е важен начинот...важен е крајниот резултат....намигнување
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 20:00

Изменето од mungos80 - 23.Декември.2009 во 20:01
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:57

НА СИТЕ ВЛАДИ ДА ИМ ВРАТИМЕ А Македонија да си ја чуваме не е таа крива што на избори г**** одбираме

Само дали ќе биде истава оваа Македонија, за неколку години....збунетост
А за сите влади до сега, има само еден модус....да им се случи не "народ"....туку да им се случи "Чаушеску".....поделотворно е....намигнување

Изменето од Анастеа - 23.Декември.2009 во 22:22
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:41

Бидејќи сметам дека сум направил премногу за Македонија, а Македонија (читај Влада) ми врати на најподмолниот можен начин....сега ќе чекам Македонија да направи нешто за мене...а јас пак ќе размислам дали ќе и вратам.....плазење
Македонија ти дава леб(земјата) а владата те трти затоа врати и на владата а Македонија

Никој мене не ми го поклонува лебот...туку сам си го заработувам....намигнување

А за тртењето...ќе и вратам...КОГА-ТОГАШ ....
НА СИТЕ ВЛАДИ ДА ИМ ВРАТИМЕ А Македонија да си ја чуваме не е таа крива што на избори г**** одбираме

Изменето од Анастеа - 23.Декември.2009 во 22:21
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:35

Бидејќи сметам дека сум направил премногу за Македонија, а Македонија (читај Влада) ми врати на најподмолниот можен начин....сега ќе чекам Македонија да направи нешто за мене...а јас пак ќе размислам дали ќе и вратам.....плазење

Македонија ти дава леб(земјата) а владата те трти затоа врати и на владата а Македонија

Никој мене не ми го поклонува лебот...туку сам си го заработувам....намигнување
А за тртењето...ќе и вратам...КОГА-ТОГАШ ....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:32

Изменето од mungos80 - 23.Декември.2009 во 19:33
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 22:39
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 20:43
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Бидејки темата е  Што можеме да направиме за Македонија?  секој треба да си каже за себе.  Па горниов пост би требало да оди некако во ...преработена верзија- Колку убаво би било кога би можел да ги натоварам во автобусот сите оние кои.... и така натаму. Е тоа е ем во контекс со темата, ем за доброто на Македонијасреќа

Да, во право си, прифаќам суЃестија!големо%20гушкање

Р.Ѕ.  АБе, не за џабе мами си е - админ!намигнувањесмеењеголемо%20гушкање
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 14:27
klajte go Marsalo za precednik na Makedonija zas mu licit uniformata ka titota e on ce ja oprajt rabotava sigurno i ce ne vnesit u k*rdistan
Кон врв
zambija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2009
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zambija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 15:16
Da mu gi smenime granicite,i kongres vo solun da drzime.........
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 10:39
газење%20од%20смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 34>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.