IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 23>
Автор
Порака Обратен редослед
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 09:38
1.ima tema za vicovi.
2. SDSM ne ja nauci lekcijata i pak gi pravi istite greshki sho znaci ke ima isti rezultati i na narednite izbori. (ako ne i poloshi)
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 08:15
Незнам колку се издржливи....како првачиња се возбудени овие два дена...плазење плазење плазење

ПС...Момче, го прочитавме и првиот пат....газење%20од%20смеење

Изменето од ninja_34 - 14.Септември.2009 во 08:18
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 08:15
Убаво си пишува во вицов:
Цитирај
Отишол Груевски кај берберот брицо да се подсрижи и како што е редот почнале муабет и брицо го прашува абе Коле се плашиш ли од Бранко Црвенковски, а овој одма, ма каков Бранко готов е тој нема што да се плашам, па го прашува а од Фрчко се плашиш ли а овој каков Фрчко кој е тој Фрчко, па го прашува а од Тито се плашиш ли а овој одма, каков Тито ние го растуривме Тито тој повеќе нема ништо, па го прашува а од Бранко Црвенковски се плашиш ли а овој малце лут абе каков Бранко нели ти кажав еднаш нема ништо тој, брицо продолжува а Коле од Андов се плашиш ли а овој одма каков Андов тој нема веќе партија му ја растуривме од него ќе се плашам, а од Ахмети се плашиш ли овој одма, ма готов е и тој на овие избори, па го прашува а од Манасиевски се плашиш ли, а овј абе каков Манасиевски и тој нема што да бара веќе готов е, и пак брицо го прашува а од Бранко Црвенковски се плашиш ли, и Груевски веќе многу лут му вика абе два пати ти реков не се плашам и не ме прашувај веќе за него, што си запнал толку од никој не се плашам па ни од него,,, и тогаш брицо му вика абе Коле кога ке ти го спомнам Бранко само од него косата ти се крева нагоре и многу ми е полесно да те шишам, а на другиве не реагираш му рекол брицо.

„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 08:13
...Новиот тим...или  ТИМ...за Бранко не значи ништо, тоа го знаеме сите.... а дека е стар  ДА.... тој е стариот Бранко, веќе добро познат..

А Вмровциве.... се издржливи... ќе го издржат и ова "фалење" на Бранко...!!!   голема%20насмевка
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 08:10
Стариот Бранко, со нов тим....
Ќе видиме, времето ќе каже....
Вмровците не издржаа....одма почнаа со ниските удари, пласирајќи фалсификуваи флаери преку денешниот број на дневник...плазење
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 07:59
..Мене пак ми се допадна една друга мисла..реченица...од Бранко, дека богатите ќе плаќале поголем данок......ох...

Некој погоре рече, пред нас е еден нов Бранко....... НЕ........ пред нас
е стариот Бранко, со НОВИ лажни ветувања......плазење.....
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 07:51
Ми се допадна една мисла од Бранко, што реално ја отсликува моменталнава состојба во државата....

....Со неа (програмата) Македонија повторно ќе биде свртена кон Брисел и кон Европа, а не кон Пела и Паљурци. Таа е посветена на иднината на живите, а не на споменици и музеи на одамна починатите. Наша определба е не да создаваме митови за библиска, туку да градиме модерна, европска Македонија ......

За жал на нашиве вмровци не им се мрднува од Паљурци...кој ја врти Европа....плазење плазење плазење
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:27
Milomi e so se razbrame, da ne ti izgledam ni  konfuzen ni kontradiktorenголема%20насмевка, shala, poz do tebe uste preska probav da ti napisam licna am ne mi uspea

Изменето од konan - 14.Септември.2009 во 00:29
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:25
Е па добро, тоа викам и јас.
Мене ова ми личи на онаа народната: “му се насмеал ќоравиот на слепиот оти не може да гледа“...

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:21
ne e konfuzno nisto, vo diskusija vlegov so vazna, a celta mi bese i togas i sega deka site ama bas site se isti, a se dzam do toa deka temata da nekoj nekogo razoblici kaj koj i samiot toj e vo matni vodi do gusha ne mi se dopadna, nisto licno, izvini ako bev svaten pogresno od tvoja strana, sepak koj kogo ke razoblice uste ne mi e jasnoтага
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:16
Конан, малку си ми конфузен, зошто мислиш дека нешто не ми е јасно... за политичарите или за Бранко?

Се сеќавам јас на се, и на приватизации, и на санации и на Фени... и на уште многу други што ни се случија од осамостојувањето, затоа и викам дека со Бранко на чело СДСМ нема да го постигне она што се очекува од нив.
Ако мислиш дека грешам, корегирај ме...
Што ќе се случи со Бранко за 5 или 10 години не знам, само се надевам дека еден ден, тој како и сите други компромитирани политичари ќе си го добијат заслуженото!

Од него не можам да очекувам разобличување недемократија, кога самиот тој е промотор на недемократија во сопствената партија.
Впрочем така и функционираат нашите партии: човек-партија, секогаш главен збор има лидерот, а внатре-партиската демократија... таа е за некои подобри времиња...

Изменето од Анастеа - 14.Септември.2009 во 00:18
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:13
na koj do so mu dosloголема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:10
инаку

слушнете си ја новата химна на СДСМ
и слушнете ја песната Е МОЈ ДРИЖЕ БЕОГРАДСКИ од гупата ФИЛМ
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:06
ne sum partiski opredelen,sepak:zagubari , reforma na zagubari , okta, feni
poznati ceni?, dogovovoti vo cetri oci ?, ljuBco gjorgievski, bugarski pasos,a za komunjari? nikoj ni ti ni jas nemame pravo da osudime tolkavo glasacko telo sto gi izbralo spomenatiteтага

Изменето од konan - 14.Септември.2009 во 00:08
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,207 секунди.