|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 45678 43> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And every time I close my eyes
I thank the lord that Ive got you And youve got me too And every time I think of it I pinch myself cause I dont believe its true That someone like you Loves me too.... |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e ikona
Znaevme da kazeme Sekoja nokj zakletva Vetrovi na neboto Mozevme da sopreme Samo Bog znae se Zosto otide... Zaspivam samo da Bidam so tebe Makar na son da sum tvoj No, sonuvam kako ti So drug cekoris So nepoznat pogled minuvas Minuvas Barem da se javese Zbogum da kazese Posleden baknez za kraj Nesto sto ke trae Dolgo da ni ostane Ili da mi kazes zosto otide Vo mene uste ognot gori Ne zgasnat Se e bledo, lazno znam - Bez tebe ne mozam |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nase godine i duge sjene
pomoli se za nase vrijeme jedni svijecu ljubavi zapali za mene |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...hektor..!!!..ЗА ПРВ ПАТ ЧЕСТИТКИ ОД МЕНЕ...!....ЗА ОВА ..НЕМА ..ШТО..!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со маки сум се родил јас
со жалости јас ќе си умрам. Маките да ми ги запишите од озгора на гробот мој. Ќе се качам на планина ќе влезам в' црни темни пештери. Очите да ми паралдисаат, сонцето да не го видам. Ќе слезам долу в' ѓул бавче по тој ми алав ќампер карамфил по тој алав ќампер карамфил по тој ран, бел босилок. |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti i ja, svijeta dva
po navici dvije sladje malo smijeha onda malo svadje fali mi, fali bas Mogli smo i mnogo vise mogli bolje da je bilo zelje, bilo volje toliko, tek da znas Ref. Ti i ja, svijeta dva zajedno, nikada ti i ja, gostu gost nazalost, nazalost Na momente kao dobra vila a ustvari samo si nam bila porota, prijeki sud Kao da na srecu nemam pravo pola zivota kao da sam spav'o uzalud, uzalud Ref. Daleki smo k'o istok i zapad spremi dusu za neciji napad neko nece preko lazi preci lahko kao ja (2x) Ref. Daleki smo k'o istok i zapad spremi dusu za neciji napad neko nece preko lazi preci lahko kao ja (2x) |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lejla
|
|
krin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vlado Georgiev - Ti i ja
da falis mi i jastuk otimas nema te na drugoj strani kreveta ti nisi tu k'o nekada Kod mene sve po starom ostalo brzo zivim i nije mi dosadno moja to je sudbina jedno si ti, a drugo sam ja Ref. Ti i ja nismo mogli skupa sve bilo je protiv nas tiho svadjali se, mirili na glas jedno od drugog trazili smo spas Ti i ja vjerovali istini zbog nas al' istina je rekla i svoj glas jedno od drugog trazili smo spas i nasli ga u rastanku Moglo je i vise ostati nama od tolike ljubavi 'ko zna, mozda opet nekada al' bicu ti, ti budi ja |
|
|
|
krin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO ME IKADA SRETNES-MERLIN
|
|
krin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POLSKO CVEKE |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ulazim, i grad nestaje Dorijan Gray-Sjaj u travi Изменето од mamma - 20.Октомври.2007 во 19:56 |
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You are my sunshine my only sunshine
you make me happy when skies are grey
you'll never notice how much i love you
so please don't take my sunshine away
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |