![]() |
|
Брзина на вашиот интернет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | ||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
е ова од тељекабељ ми се нема случено до сега поготово не ова време ај да вадам порничи мислам торенти ОК ама не вадам моментално
![]() ![]() ама како шо слушам брзината ќе ја зголемат дупло за некој ден (значи 8 Мбит) трансферот веќе е 50 гб и без договор - убајна брзи гледам имаш 4 Мбит а оптички ![]() а до кај се со оптиката??????????? наместија уште во некоја уличка? многу се брзи кај да е до 2014 има цела држава да биди оптичка ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
mojov,..kobajagi ...optichki e , ama ....eve , nishto podobar
![]() ![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
|
|
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
слаби сте бе дечки слаби стееееее
![]() ![]() не бе го украдов тестот од фликс хахаха кај мене е 4 Мбит ама телекабелци НИ зголемија од 15 на 50 гб за 500 - че ![]() ![]() ај сега за околу 2 год ке ни биди можи 100 гб ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
|
kaj mene ni spidtestot ne moze da ja fane brzinata
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
![]() треба 20 да биди ![]() дај Господ да биди 20 Мбит ама ова е максимум кај мене а од следниот месец можи ќе биди 10 мбит (од телекабел) значи немам оптички ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
нешто побавен ми е денес
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |