IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 55>
Автор
Порака Обратен редослед
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 11:16
...zamisli sonuvav fudbaler ,sto li znaci?
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 02:58
me potseti na bolka- SONOT
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 16:30
zaguben
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 23:35
sonovite ne gi pametam ,ama mi se desava da sonuvam strasen son ,od koj se plasam povtorno da zaspijam,a sonot e svrzan mnogu i so nasata podsvest.
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 17:19
Jas ednas sonnuvav kako sum go ubil TITO
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 16:53
Retko sonuvam...ama mi se sluchilo tolku mnogu da se vnesam vo sonot i da se probudam so realni solzi...
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 13:29
сонував како играм со Лара Крофт и наеднаш она се лизга по еден снег и паѓа, и од земјата испаѓаат страшни мумии, зомби така некако.Мноогу се исплашив не можев да спијам после од страв мене да не ми испаднат
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 16:32
sonot retko go pamtam ako ne mi se dopadne uste podobro
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 14:41
SONUVAM I KOGA NE SPIJAM......
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 01:58
jas go imav najllosiot son sinoka .Za sreka samo bese toa son i nikogas nema da se ostvari
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 08:46
Синојка си легнав накај 2 саат. Како и секогаш си ја земав Мили си се гушнавме и заспавме. Во еден момент (во сон) се најдов кај баба ми (Бог да ја прости) во собата. Лежев на нејзиниот кревет и спиев. Дека има два кревети во „ге„, надругиот кревет седеше баба ми и ме држеше за рака. Во еден момент се разбудив ја погледнав и продолжив да спијам, но следниот момент ми текна дека таа е почината (значи во сонот и ова) и станав да ја гушнам. Се гушкавме толку силно и се држевме за раце. Ме испобацува како некогаш. И кажував колку плачам за неа и колку ми фали. Зборевме како навиени мислам дека не здивнавме ни секунда. Од една во друга тема влагавме иако таа кога и кажував како ми е тешко што ми отиде така без да ја видам тој ден...таа само се смееше. Во еден момент како што лежев и како што ми кажуваше колку убаво сум и правела за јадење, станав и отидов да ја викнам мајка ми. Она беше во салон и кога ја викнав рече после не можам сега. Не можев да издржам морав да проверам дали само јас ја гледам баба ми или и некој друг може да ја види. Затоа што во сонот беше толку реална дури и диплеше кебе со кое ме покри претходно. ГО видов татко ми и помислив, не го викам тој ако ја види ке падне у кома. Некако ја натерав мајка ми да дојде. Влезе во спалната кај баба ми и јас кутев чекав да видам дали ке ја види зашто сеуште беше таму здрава жива на нозе и се смееше. Мајка ми појде да отвори прозор но сеуште не ја гледаше а баба ми и се доближи толку близу и во еден момент мајка ми срипа и рече-еј кога ти дојде? исплашена и радосна. Плачев во сонот. И наеднаш се разбудив.

Седев и размислував околу овој сон до касно. Уште една претходно ја имав сонувано ама не сонував како таа е мртва а е тука туку како е тука жива и не умрела. Искрено после тоа ми падна мило и сега ми е многу подобро, иако плачев и ме болеше сепак ова ми е како утеха зашто не се збогував со неа и тие зборови и гушкања ми беа толку вистинити на сон што мислам стварно ме гушкаше синојка.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 18:19

Вчера сонував еден сон во кој слушнав две имиња (женски)... многу чудни... кои прв пат во животот ги среќавам...
Во сонот си помислив..... "Мора да ги запамтам... и да проверам... мора нешто да значат....."
Но... ги заборавив....

Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 13:59
Najstrasno od se e koga ke sonis los son i koga ke stane realnost i ednostavno se podmocuvas vo gaki od strav
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 16:29
Dva pati godisno sonuvam i toa se nekoi grdi sonovi,kosmari....I sto e najzalnoto se ispolnuvaat...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.