![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 55> |
Автор | |
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...zamisli sonuvav fudbaler
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
me potseti na bolka- SONOT
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
zaguben
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
sonovite ne gi pametam ,ama mi se desava da sonuvam strasen son ,od koj se plasam povtorno da zaspijam,a sonot e svrzan mnogu i so nasata podsvest.
![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Jas ednas sonnuvav kako sum go ubil TITO
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Retko sonuvam...ama mi se sluchilo tolku mnogu da se vnesam vo sonot i da se probudam so realni solzi...
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
сонував како играм со Лара Крофт и наеднаш она се лизга по еден снег и паѓа, и од земјата испаѓаат страшни мумии, зомби така некако.Мноогу се исплашив не можев да спијам после од страв мене да не ми испаднат
|
|
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
sonot retko go pamtam
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
SONUVAM I KOGA NE SPIJAM......
![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
jas go imav najllosiot son sinoka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Синојка си легнав накај 2 саат. Како и секогаш си ја земав Мили си се гушнавме и заспавме. Во еден момент (во сон) се најдов кај баба ми (Бог да ја прости) во собата. Лежев на нејзиниот кревет и спиев. Дека има два кревети во „ге„, надругиот кревет седеше баба ми и ме држеше за рака. Во еден момент се разбудив ја погледнав и продолжив да спијам, но следниот момент ми текна дека таа е почината (значи во сонот и ова) и станав да ја гушнам. Се гушкавме толку силно и се држевме за раце. Ме испобацува како некогаш. И кажував колку плачам за неа и колку ми фали. Зборевме како навиени мислам дека не здивнавме ни секунда. Од една во друга тема влагавме иако таа кога и кажував како ми е тешко што ми отиде така без да ја видам тој ден...таа само се смееше. Во еден момент како што лежев и како што ми кажуваше колку убаво сум и правела за јадење, станав и отидов да ја викнам мајка ми. Она беше во салон и кога ја викнав рече после не можам сега. Не можев да издржам морав да проверам дали само јас ја гледам баба ми или и некој друг може да ја види. Затоа што во сонот беше толку реална дури и диплеше кебе со кое ме покри претходно. ГО видов татко ми и помислив, не го викам тој ако ја види ке падне у кома. Некако ја натерав мајка ми да дојде. Влезе во спалната кај баба ми и јас кутев чекав да видам дали ке ја види зашто сеуште беше таму здрава жива на нозе и се смееше. Мајка ми појде да отвори прозор но сеуште не ја гледаше а баба ми и се доближи толку близу и во еден момент мајка ми срипа и рече-еј кога ти дојде? исплашена и радосна. Плачев во сонот. И наеднаш се разбудив.
Седев и размислував околу овој сон до касно. Уште една претходно ја имав сонувано ама не сонував како таа е мртва а е тука туку како е тука жива и не умрела. Искрено после тоа ми падна мило и сега ми е многу подобро, иако плачев и ме болеше сепак ова ми е како утеха зашто не се збогував со неа и тие зборови и гушкања ми беа толку вистинити на сон што мислам стварно ме гушкаше синојка. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Вчера сонував еден сон во кој слушнав две имиња (женски)... многу чудни... кои прв пат во животот ги среќавам... ![]() Во сонот си помислив..... "Мора да ги запамтам... и да проверам... мора нешто да значат....." Но... ги заборавив.... ![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Najstrasno od se e koga ke sonis los son i koga ke stane realnost i ednostavno se podmocuvas vo gaki od strav
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Dva pati godisno sonuvam i toa se nekoi grdi sonovi,kosmari....I sto e najzalnoto se ispolnuvaat...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |