IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Кои песни ве потсеќаат...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кои песни ве потсеќаат...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
Автор
Порака Обратен редослед
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 00:10
White Flag od Dido me potsekja na....mmmmmmmm  abe na sabajlevo.....
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2006 во 14:18
Night in white satin me potsekja na 23 24 i 25 septemvri 2004
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 11:13

aaaaaaaaaaaa dade dade dade..... 

VIRTUAL LOVE.....     

btw sega ja slusam Red Hot od Vanessa Mae i me potsekja na vremeto koga si svirev violina....

Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 01:16
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

slusam Rise Against i me potsekaat na maro ... ne znam zaso(zaso toj mi go prati Cd -vo ) i dodeka slusam ... mi nedostiga

Хехехе, и ја кога слушам Rise Against  ме потсеќаат на те*е штрумфче....ја ти ги дадоф те заразиф, и стално кога ги слусам сакам да си тука и да ги слушаме заедно, а исто сеа кога ми ги прати спотовите од Рамонс и Рансид ме потсеќаат на те*е не само спотовите туку и кога си слушам мп3ките

Изменето од Maro
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 00:30
e ja slusam Dream Theater-A change of seasons, i me potsekja na Carnation on gi mnogu saka,i od nego gi zapoznaf...inace sea on e na pat nakaj doma.
respect my authoritaaa
Кон врв
Pharaoh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2005
Локација: Romania
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pharaoh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2006 во 20:16
Jas si slusam Madona -- Frozen i stvarno pesnava e zakon me potsekja na Cvekenceto
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 04:03

Ја сеа си пуштив АНТИ-ФЛЕГ и ме потсеќаат на старите времиња кога ги слушав и ме потсеќа на лето со дискменот у џеб фура Анти-Флаг... можда забегав од темава ама ептен ме погоди сеа песната  исто ме потсети на една типка, ептен добри времиња беа тоа, пред толку малку време, а изгледаат ко да биле пред 20 години

Изменето од Maro
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 01:12

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

My Happy Ending me potsekja na.....so mnogu go sakav....iako toa bese virtuelna ljubov.....

i Love is Only a feeling od The Darkness me potsekja na nego....a voedno si kazav - i na predminatoto leto....  

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 01:10
My Happy Ending me potsekja na.....so mnogu go sakav....iako toa bese virtuelna ljubov.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 15:46
Dildo Dilerium - Gut me potsekjat na..... eden drugar od skopje....  
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 18:17
the man who sold the world-nirvana    me potsekat na docekot na stara nova godina
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 12:39

Love is Only a feel - The darkness

pesnava me potsekja na predminatoto leto.....wow....ima mnogu raboti od toa leto.....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 12:38

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

iced earth-watching over me ...ne znam zaso ali me potseka na dadeto moe sekogas koga ja slusam mislam na nea

dade mene pesnava pocna da me potsekja na Carnation

Кон врв
Arhitekt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arhitekt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2005 во 01:06
Slusam MUSE(Plug in baby)....nesto najdobro produkciski izvedeno poslednive 20 god.

Potpis....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.