![]() |
|
Црна хроника |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Автор | ||||||||||||||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
http://www.makedonija24.mk/content/show/CatId/10/ContentId/11586
И сега човекот што покушал да се одбрани себеси и ќерка му од насилниците ќе лежи во затвор. А што требал да направи, да дозволи да го млатат, да го осакатат или да го убијат пред сопственото дете. Неговото име можат да го објават а имињата на насилниците строга тајност, зошто???? Да не се можеби од оние од прва категорија граѓани, на кои се им е дозволено. Е затоа ги поштувам америте, за вакви случаи го ослободуваат човекот што се брани од вакви силеџии. Исти случај како со глумецот Жарко Лаушевиќ. Изменето од Zeksi71 - 29.Февруари.2012 во 09:29 |
||||||||||||||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||||||||||||
...jas samo im pozeluvam shto pobrzo da ozdravat i ,...trk na ploshtad ...da se ovekovechat pod triumfalnata Glupost,...i drugite brojni , nachichkani Gluposti od ...spomenici !
...zatoa shto,...kako shto mozea da vidat ,..nikad ne znaesh, shto moze da ti padne na glava vo...makedonnija! ...i da ti go uskrati iznenadno toa zadovolstvo ( slikanjeto) ![]() |
||||||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||||||||||||
![]() Одма јас со него, не се секирај
![]() Ти само кажи му дека си на идивиди, направи му еднаш вака
![]() |
||||||||||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|||||||||||||
Немој не викај го ,ќе не фати живи на форум.
![]() |
||||||||||||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||||||||||||
Психијатрија а? ![]() Ај да го видам министерчето на лице место да изврши увид
![]() |
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|||||||||||||
Падна лифт на Психијатрија, тројца се борат за животПадна лифт на Kлиниката за психијатрија, а во несреќата има тројца тешко повредени, јави Канал 5 телевизија. Информацијата ја потврдија и од МВР и од клиниката. Според првичните информации на Канал 5 несреќата се случила околу
13.55 часот, додека на поправка на лифтот работеле работниците од
лиценцирана фирма, информираат од клиниката. |
||||||||||||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
Аман па овој, мисли татко му е уште на власт па ќе го штити. Ќе го праќа во Рим и кај уште не, само за да го заштити татиното синче, неспособно за ништо друго освен за правење проблеми.
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
|||||||||||||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
Некоја дезинформација а
![]() |
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
krkovicka_mala ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
|||||||||||||
Uapsen Milenko so 100.000 evra na srpskata granica.....radio MEV
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
|||||||||||||
Аман веќе од вакви структури на личноста, полни со фрустрации поради малите пениси и предвремената ејакулација!!!
Обезбедувач од Штип со удар оглувел момче |
||||||||||||||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|||||||||||||
Се обидел да ја силува и добил убоди од ножициНепознат маж вчера вечерта околу 21:30 часот се обидел да ја силува 42-годишната Г.К. во нејзната семејна куќа во Скопје. Според информациите од МВР, непознатото машко лице ја сретнало Г.К. во дворот, обраќајки ѝ се со зборовите „Госпоѓо може ли да ве прашам нешто“. Во моментот кога таа се доближила до вратата, непознатиот маж ја турнал во куќата, а потоа и во тоалетот, почнал да ја допира по телото, се обидел да ја соблече, а главата ѝ ја притискал кон внатрешноста на кадата, со намера да ја силува. Сепак, Г.К. успеала со рацете да фати средство за чистење со кое го испрскала во пределот на очите. По ова лицето се повлекло, а таа се обидела да ја отвори влезната врата и да побегне. Во тој момент лицето, на кое панталоните му биле спуштени до колена, повторно се обидело да ја соблече, но таа успеала да му зададе неколку удари со ножици во пределот на телото и лицето по што непознатиот маж се повлекол и избегал. Полициската станица Центар превзема мерки за пронаоѓање на лицето. Гуд џаб ... Браво за женава...Ах како не успеала да го кастрира со ножиците или да му ги забие во главата...Ма да ако го убиела највероватно нашите слеп правен систем ќе ја бутне зад решетки... |
||||||||||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |