![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 16> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam, imam prijateli... sto ke pram bez niv???
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Povekje imam prijateli otkolku neprijateli, fala Bogu... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nemam ni edno ni drugo. Ako imav prijateli ke me izvadea od gomna, ako imav neprijateli ke me udavea vo gomna.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Би требало повеке неприjатели.........мислам...!!!!!!!!!!Неможем да угодим на сите су моето мислене................Затоа мислим ке имам повеке неприjатели
![]() |
|
![]() |
|
MaRgRini ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
prijatelite gi broime na race a neprijatelite variraat
Изменето од MaRgRini - 24.Септември.2009 во 17:37 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
prijateli,barem taka mislam a za neprijateli ne ni razmisluvam nikogas...........
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
проблемот е тогаш кога оние кои ги сметаш за пријатели ти се непреијатели
![]() |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
poveke imam neprijateli i nemozam da gi brojam
a prijatelite si gi brojam na prsti ![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
јас имам повеќе пријатели
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Jas go cenam prijatelstvoto koga veke makotrpno sum go steknal i nemam namera da go rasturam so otvaranje na site karti. Lugeto se takvi kakvi se i ne smeeme da gi predizvikuvame na iskusenia i potoa se cudime zosto ne' izneverile koga vinata e nasa. Na prijatel ne mu se davaat klucevi od doma i da mu se dozvoluva da doaga koga saka, ako sakas da ti ostane prijatel.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
na sekoj eden prijatel,
sto neprijateli |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
lugje na koi bi im se doveril se MNOOOOGU MALKU,ama pa ne se zamaram okolu toa da gi gjnavam site so mene, pa relaksirano gledam i ne se zamaram.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
od dvata vida podednakvo
![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Neprijatelite obicno se onie koi ti zaviduvaat...mene nikoj ne mi zaviduva
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |