![]() |
|
“ЖОЛТА МИНУТА“ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Автор | ||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
уф... да...арно велиш
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.....kokovçe ne mi spomnuvaj jadenje.....vo ovoj saat
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
во твојата жолта минута, дојди ми на гости, ќе ти турам винце мљац, мљац, обожавам крап со бело вино ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 14.Март.2009 во 00:06 |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.....vo mojata "zolta minuta"......stanuvam krap.......i se simnuvam na dnoto......da prokuvam.....
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
|
во моите жолти минути јас не сум јас
![]() лоша сум! и кога разумот ми вика, еј...аман смири се де...., го слушам, не да не го слушам, ама му викам, ај бе ти доста!!! ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Samo edna rabota moze da me smiri...ama dva pati
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Tesko doagja ama i tesko proagja .....
|
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
не се нервирам, ја кулирам!
![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Еве баш денеска ме држи цел ден таа жолта минута... и по малку оди кон црвена минута
![]() ![]() Кога некој ќе го помине плафонот... и ми гази по жуљевите... тогаш не офкам од болка...тогаш расчистувам. ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Zolta minuta e isto kako zolto svetlo na semafor...posle toa ili ke pocrvenis ili ke pozelenis.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
жолта минута
такво нешо не постои тоа ти се црни саати а тогаш пишувам песни свирам на гитара правам слики и тоа се истовремено |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
хех...... некаде читав дека во вакви моменти, се случуваат повеќе работи..... прво што чувствуваш, многу нормално е,.... налив на бес и лутина.... не сакаш ни да помислиш дека сето тоа навистина се случува,..... и мислиш дека сета сила ја имаш во тебе....... после, откако ќе мине бесот,... доаѓа размислувањето,... зошто е тоа така како што е..... и понекогаш обвинувањето кон самиот себе.... потоа, откако ќе спласнат брзите емоции,...... доаѓа тагата.... а на крај помирувањето со сето тоа што се случило..... и сето тоа во само ЕДНА минута.....
![]() и кога ќе размисли човек,.... стварно,... барем мене,... ми излегува вака.... ми мине за брзо, во споредба со други.... размислувам, односно, се трудам да размислувам рационално.... да ги премерам работите.... само некогаш се фаќам самата себе како размислувам.... зошто, како,.... што... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
Moite "zolti minuti" doagjaat apansas!!! ![]() Samo se vikaat minuti, ama sekunda e vo prasanje!!! ![]() |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Kje ja prepoznaes deka doagja ' zoltata minuta' po popladnevnoto sivilo ![]() ![]() Изменето од Kali - 12.Март.2009 во 19:08 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |