![]() |
|
МАСКИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Автор | |
Nanicka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
site gi imame....jas ne poznavam covek sto nema...
![]() ![]() ![]() |
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Ama koga ke padnat e veke kasno, zavrsena e rabotata, zaminat e vozot.... ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.........."сите маски се од восок......кога тогаш ке го изгубат своето почетно значење"
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
...Lady se slozuvam so tebe i jas mislam isto...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... Koga togas pagjaat .....
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Tocno e ...site gi imame ... ama prasanjeto e sto krieme zad niv ???
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Сите ги имаме...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
covekovoto telo e najvlijatelna maska
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
maskite veke se demode,
sega preminavme na umilkuvanje |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Jas ne nosam nikakva maska nitu nameravam da ja menuvam po potreba .....sum si originalna...ne pravam lice na nikogo, na nisto i za nisto........glumackata skola so teatarskata maska koga togas ke mi dojde vrz glava ....................
vaka moze momentalno zort, moze malku ke boli............. AMA CISTA SMETKA DOLGA LJUBOV ............................. iskreno kazano imam uspeh bas zatoa sto sum bez maska...... I vistina ............ poveke me sakaat i cenat........... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Covek se probiva niz zivotot dodeka e mlad. Potoa vnimava mladite da ne se probijat.
|
|
![]() |
|
Spirit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Maskite imaat duri i praznici denes ,nivnata uloga e tocno kakva sto treba da bide .
|
|
![]() |
|
toe e bas ova na forumot,
se krieme so lazni iminja i pljukame kaj ke stigneme |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |