|
Син или ќерка? |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е точно дека сите мажи сакаат син.
Мојот уште пред да има деца сакаше ќерка (можеби затоа што се тројца браќа во фамилија). Нормално, не му беше пресудно од кој пол ќе е детето, туку повеќе како потсвесна желба. И нормално, никој не му веруваше, баш поради ваквите стереотипи дека сите машки сакаат синови.
Сега си има две ќерки, принцезите на тато, не се дели од нив... Милина ми е кога ги гледам како се котат околу него, просто го обожаваат (а јас понекојпат сум дури и љубоморна)...
Верувам повеќето си имаме некои потсвесни (или свесни желби)... најважно е децата да ни бидат живи и здрави.
Полот на детето не ја менува љубовта на родителот кон своето чедо
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Incestoiden eden!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ќерка ти ќе си ги плакнеш очите?
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kerka sakam za da plaknam oci na stari godini
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
какво дете сакате да имате?
интересно ми е дека сите мажи сакат да имат син,но покасно ако имат ќерка сите чуства им се насоќени кон принцезата на тато |
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |