![]() |
|
Техники на удварање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јас незнам техники...............ја не се удварам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Не сум од оние жени кои се мета на машките желби па со тоа морав да развијам агресивна техника на освојување
![]() ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Tehnika na udvaranje...hm...tehnika na slucajno udaranje...i poslem imas izgovor sekoj den da i se javuvas da ja prasas kako e
![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
ne zezaj ti be, koj se plashi od tebe ne e muz
![]() a za tehnikite : ima samo edna proverena tehnika i uspeshna e 110 % e toa e slednovo : . . . jebiga, morav sam da otkrivam nkoj ne mi kaza ni mene heheheheheee.... |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
od mene maskite se plasat..
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Му се местиш на кучето, да ти дојде под рака, го погалуваш, и викаш леле шо убо куче, и трга муабетот...
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не е до техниката... Стратегијата е важна...
![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Jas sum malku poekstremen... Sekojpat koga ke ja vidam i maftam vulgarno so jazikot, taka da sekojpat koga ke lize sladoled ke se seti sto sakam da i pravam... |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga dresiram kuce ili ptica fintata e vo nepopustlivo povtoruvanje na eden ist poteg dodeka ne go nauci.
Primer : Na sekoe viduvanje ja nudam so cokolatce i poleka na sekoe spomnuvanje ili konzumiranje cokolatce ke se seti na mene. |
|
![]() |
|
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
барање на упаљач, и при тоа смешкање или започнување разговор е добар icebreaker, па дури и да не пуши типот или типката...
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Ако сум рекол, еднаш, сум рекол илјада пати, кај секој/а личност пристапот е различен, односно уникатен, и кај секоја личност не поминува она што поминува кај друг/а.....
Иако можеби некои пристапи ќе останат исти... Но тука зависи од човекот колку е храбар да пристапи, колку ќе го погоди одбивањето, односно самодовербата, што ја има, па зависи од тоа личноста што пристапува како сака да и биде пристапено и слични филозофии, а сега сите на работа, што правите тука удварајте се ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
pa zar toa ne e celta?!
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
posle ke te pokani "na dete"...
![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Mi isprati pismo po posta...i megju drugoto, me pokani na date
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |