![]() |
|
Кога веќе не ти е гајле... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam visok prag
i toa e dobro ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Koga vise se ke mi dojde preku glava...... ama IC ne mi e gajle
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
koga me poistovetuvate so nesto sto nezasluzuvasssssssssss
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....od skoro!!!!....ama ic ne mi e gajle..!!!!dali selo gori...dali nekoja se kube ...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Кога сум заљубена............за ништо веќе не ми е гајле............ |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
....ti olesnuva.
|
|
![]() |
|
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
не ми е гајле кога ги гледам овие листови на масата што веќе со недели не треба да стојат тука
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Im zvonam vo 5 sabajle na telefon i gi kanam na rodenden.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne mi e gajle duri koga ke svatam deka na nikogo ne mu e gajle za mene
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Да не ти е гајле во превод значи ДА НЕМАШ ГАЈЛЕ, ГРИЖИ, ПРОБЛЕМИ.............. ........вака јас го сфаќам поимов......... |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Se cuvstvuvas prazno,neispolneto i ti nedostiga nesto za sto ke se grizis i ke ti gi obzema mislite.
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Stanuvas nevidliv i ne ti e gajle sto nikoj ne te bara
|
|
![]() |
|
Кога веќе не ти е гајле........немаш грижа на совест..... Кога веќе не ти е гајле........си уживкаш....... Кога веќе не ти е гајле........имаш внатрешен мир...... Кога веќе не ти е гајле........убаво ти е сам со себе.... |
|
![]() |
|
Koga si so voda do kolena vekje ne ti e gajle i so uzivanje slapkas vo najgolemite virovi.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |