|
А како знаете кога некој веќе не ве сака |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па тоа се познава,се чита во погледот,понашањето....
Едноставно знаеш. |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seedno mu/i e...
|
|
DeepBlue
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga veke ne reagira na dopir..........a kamo na pogled......
potesko se voveduva vo seksualna igra.......... nakratko......on ako laze.........negoviot ,, zlochko ne laze,, |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i posle shto se sluci
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kejt
koga ednostavno ne te ni povikuva |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога место кралица, ќе почне да те вика магарица
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga odednas ke stane iskren.
Изменето од fragola - 15.Август.2009 во 13:44 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Просто се усекjа.Чуствуваш некаква ладност(ладовина,студ,мраз незнам како е на македонски).Веке со тоj човек помалце разговарате ,помалце време сте заедно.Немате време еден за друг.Се лjутите за работи што преди не им сте им обракjали внимание.............Тежок е овоj момент ,но за жалост го има...............ехххххххх животе ,животе.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешка работа да приметиш такво нешто, не треба да си експерт за врски.
Кога не ти мава рецка за ништо во живот и гледа низ тебе (а не во тебе) значи-не те сааакааа
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Мори марш краво една, п**ка ти мајчина, грутко скапана ! - Тој
- Иииии ! Сега ќе се јавам на мама ! Ало ? Мамо, шмрц, шмрц...овој...убаво ми викаше да не се залетувам за овој...за овој...шмрц, шмрц... - Таа - Што ти се случи кутра ќерко, црна ќерко, ти велев ма ќерко, сега гледаш што се случува кога не ме слушаш ! Да ме слушаше сега ќе беше госпоѓа, шо фин човек е, со бизнис, па куќа, кола... таа негована сега ужива...- Онаа - Мамо, мамо, шмрц, ми рече дека сум крава и грутка скапана, шмрц, и ми викаше, се и секако ме изнарече - Таа - Ииии ! Дај ми го ваму тој вол непрокопсан од уличарска фамилија, ах мори ќерко, дојди си дома кај нас, ќе ти најдам поарен ; шо знам еден од фамилија, додуше нема едно око и малце е наглув, малце поспоро сваќа, ама бар има куќа, кола и нема да те вреѓа како волон дома што го имаш и нема навечер да ти досаѓа па да ми шеташ по улици наутро подуена од ненаспаност како до сега. - Онаа |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога намерно штрака по погрешни копчиња за да прегориш
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se gleda no trebalo bi da se pocuvstvuva
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |