![]() |
|
Како знаете дека некој ве сака? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Автор | |
srcence20 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Веќе подолго време се знам со еден дечко и многу го сакам ама не сум сигурна дали и тој чувствува истото према мене.
досега ми го има покажано тоа ама пак не сум сигурна.Кога ке се виде со моите другарки зборува за мене,љубоморен е кога јас ке отидам кај некој мој другар и затоа кога ке му каже некој дека ме виделе со некој другар одма ме прашува које тај....,и ми кажува дека ќе оди со некоја друга да се види (а тоа е за да ме направи мене љубоморна) |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
додека не ми каже можам само да нагаѓам
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga ide kon mene dodeka drugite begaat od mene
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
MOZAM DA PREPOZNAAM AKO GLUMI DEKA ME SAKA ..
AMA DEKA VISTINSKI ME SAKA .. ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....oçite nokogas ne lazat
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Odma mi se vrti misla deka se pravi vljubena vo mene za da me ubie na spienje i deka moze e psihopat
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Јас па мислев дека само шут неможи да осети.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Нема план,имам надчоечки осет,никогаш не ме лажи,скоро.
|
|
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
мене ми е,..
![]() ![]() Изменето од Командантица - 23.Февруари.2009 во 23:39 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
..кога ми трне јазикот од бакнежи.......
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Шо се смешно
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |