IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 32>
Автор
Порака Обратен редослед
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:30
aaa pa mene celo vreme mi ja odbivaa porakata
na kraj se javiv.
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:26
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Originally posted by BisernA BisernA напиша:

се изнасмеав на топиков...

,,со пораките од wadja го избуткавме александар на 3то место,,

како не ми текна од таму да праќам.... можда втор ќе беше....

ту бе........
оти не кажа порано ма бисерна.......

и што нај трагично дури сега ми стаса повратна порака ви благодариме за гласањето вашата порака е примена па како може ова

da i mene sea mi stasa..znaci ne zafrknaa a??svaka cast za niv..im se ispolni zelbata ete sea neka slavat
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:24

ту бе........
оти не кажа порано ма бисерна.......

и што нај трагично дури сега ми стаса повратна порака ви благодариме за гласањето вашата порака е примена па како може ова
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:19

рајана + гвен стефани + блек ај пис + аднан = универзал...

I plus Metallica
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:18
рајана + гвен стефани + блек ај пис + аднан = универзал...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:13
Kako ne ke go naucat..ako uopste postoi taa nagrada..na site dosegasni Idoli i soua od takov tip im vetuvaa na natprevaruvacite svetski karieri i ne znam si sto,a sea nema ni traga ni glas od niv..Adnan ke si tera u Bosna po kafanite batice,i ke zbira kes..ali svaka cast i od mene se najdobro..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:11
дарлинг кај си мури

леле стварно,... ај тоа што победи... ама кој паметен ќе му купи цд со песни ќе вика тончи после... не му легнаа песните од цдто... па шо ќе му легнат... научен човекот само турбо да мава....

сепак... од мене се најдобро... може и ќе го принаучат нешто таму... дека има и друга музика освен турбофолк
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:11
Abe on moze da si se nadeva na mnogu nesta ali nema batice..svetot samo Adnan Babajic go ceka..e sea se nasmeav pa i se rasplakav od smeenje
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:09
HAHAHA Adnan stvarno misli deka ke prezivee vo universal?
prodadenata dusa samo se laze... So univerzal samo svetski zdvezi mozat da slkucat dogovor sto ke trae a ne pevaci po kafani.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:07
Ccccccc sramota..samo ne znam kao eden folker ke se snajde u Univerzal ali aj..seto toa e zamackuvanje na oci ke vidite..vprocem koga go prasaa pretstavnikot na Univerzal koj mu e favorit on rece Alex i Sonja..taka da bravo Alex odlicen bese,tolku vesel i priroden..epten ima harizma..bravo a za babaic samo ke kazam koala
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 00:04

Кон врв
vendi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2009
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vendi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 23:59
леле кај се видело турбо фолкер да победи на натпревар за поп рок КАТАСТРОФАААААААААААААААА
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 23:55
се самозапалив.....

од кај бе вој испадна прв......
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 23:54
site razlicni vkusovi imaat...zdravje ....do druga operacija...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.