![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 32> |
Автор | ||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aaa pa mene celo vreme mi ja odbivaa porakata
na kraj se javiv. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
da i mene sea mi stasa..znaci ne zafrknaa a??svaka cast za niv..im se ispolni zelbata ete sea neka slavat ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
ту бе........ оти не кажа порано ма бисерна....... и што нај трагично дури сега ми стаса повратна порака ви благодариме за гласањето вашата порака е примена ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
I plus Metallica ![]() ![]() ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
рајана + гвен стефани + блек ај пис + аднан = универзал...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kako ne ke go naucat..ako uopste postoi taa nagrada..na site dosegasni Idoli i soua od takov tip im vetuvaa na natprevaruvacite svetski karieri i ne znam si sto,a sea nema ni traga ni glas od niv..Adnan ke si tera u Bosna po kafanite batice,i ke zbira kes..ali svaka cast i od mene se najdobro..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
дарлинг кај си мури
![]() ![]() ![]() леле стварно,... ај тоа што победи... ама кој паметен ќе му купи цд со песни ![]() ![]() сепак... од мене се најдобро... може и ќе го принаучат нешто таму... дека има и друга музика освен турбофолк ![]() |
||
![]() |
||
|
Abe on moze da si se nadeva na mnogu nesta ali nema batice..svetot samo Adnan Babajic go ceka..e sea se nasmeav
||
|
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
HAHAHA Adnan stvarno misli deka ke prezivee vo universal?
prodadenata dusa samo se laze... So univerzal samo svetski zdvezi mozat da slkucat dogovor sto ke trae a ne pevaci po kafani. |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ccccccc sramota..samo ne znam kao eden folker ke se snajde u Univerzal
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
се изнасмеав на топиков...
,,со пораките од wadja го избуткавме александар на 3то место,, ![]() како не ми текна од таму да праќам.... можда втор ќе беше.... ![]() |
||
![]() |
||
vendi ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
|
леле кај се видело турбо фолкер да победи на натпревар за поп рок КАТАСТРОФАААААААААААААААА
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
се самозапалив.....
![]() ![]() ![]() од кај бе вој испадна прв...... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
site razlicni vkusovi imaat...zdravje ....do druga operacija...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |