![]() |
|
Среќа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najverojatno ja smeta. Ajde prefrli ja vo filosofija. |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
и јас така мислам моира, не гледам никаква мистерија во среќата ![]() anyway..а каде би ја сместиле темава? ![]() |
|
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...прашање до конан: Зошто темава е во мистерии и астрологија...? ...среќата ја сметате за мистерија...?...или...? |
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Srekja ti e nedostatok na taga, a taga ti e nedostatok na srekja. Vaka najverojatno bi se izrazil dedo Ajnstajn ako go prasaat sto e srekja. A mene ako me prasaat ke kazam isto kako Ani, pojma nemam.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
toae sublimacija pomegju zelbite i realnosta |
|
![]() |
|
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
појма немам!
Изменето од Ani4ka_xxxxxxxx - 27.Август.2008 во 22:37 |
|
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
![]() |
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Ako ja definirame srekjata... koja bi bila definicijata za nea
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |