![]() |
|
сте заплакале ли на некој филм? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Автор | ||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eden od mnogute e i ovoj...bas go gledav pred nekoj den na tv
![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
karlo_mkd ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
|
до сеа неам плачено ама се иам растажено на Tristan & Isolde онака тажен ми беше на крај
|
||
FORZA JUVE !!!
BIANCONERO FOR LIFE !!! |
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
au i ja go gledav mnogu zalen ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
|
Само на еден-Америчка симфонија
|
||
![]() |
||
ankii ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
House of wax (плачев од страв затоа што е хорор) Titanic (сите знаете зошто...па едноставен тажен е...а најмногу се расплакав т.е. почнав да липам кога видов како бабата и дедото си лежат гушнати во кревет,а под нив поминува вода :( ) Glass House (хм...на овој филм плачев зошто ми беше жал за децата...) Изменето од ankii - 25.Март.2009 во 21:00 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
e_kate ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
Million Dollar Baby, P.S. I Love You,The Notebook,Tristan & Isolda, Armagedon.....eheeee kakva placka sum jas
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Титаник
Тристан и Изолда Градот на Ангелите ...и ред други... сум се растурила од плачење еј ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Denes na A promice kept- The Oksana Baiul story..
![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Zavcera..na Gladiator
![]() P.S. Kakov maz bil ovoj Rasel Krou...uffffffff Изменето од Kali - 10.Јануари.2009 во 20:09 |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
ќерка ми денес ја гледаше Sindarela
и после цел час плачеше за сестрите, оти ако биле лоши, пак биле за гревотка ![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Da ...na filmot Esen vo New York
|
||
![]() |
||
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
|
do sega nemam pla4eno
|
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
placam na skoro sekoj film sto ke me pogodi vo srce
![]() |
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
Da placev na filmot PETOK 13
![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |