![]() |
|
Љубовта и хороскопските знаци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Автор | |
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нема такво нешто... љубов и хороскоп... не одат заедно, многу пати е докажано...
а кој спомна дека Девиците се ладни, површни и одбивни? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Ljubov zapisana vo zvezdite ...... takov nesto ne postoi sekoj prpadnik na eden ist horoskopski znak se razlicen od drugite .... unukat .... ljubovta treba da a barame vo nas i vo licnosta koja e so nas a ne vo zvezdite i horoskopskite znaci ...... |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
e fala ti mnogu
![]() ja sum si skorpija tanananaa ![]() |
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Стрелците се енергични, позитивни, искрени...
Близнаците можат да бидат многу добри и многу лоши, кога како ќе ги начекаш ![]() Лавовите сакаат да бидат `центар пажње` и во секој момент сакаат да се експонираат ![]() Девиците ми се ладни, одбивни и површни (без навреда ![]() Овните не ги сакам оти инаетлии се...а јас мразам кога ми води некој инат...Тогаш збеснувам... Водолиите велат дека се подмукли ![]() А шкорпиите се помалку чудни...И имаат необични размислувања... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
BRANCE ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
a bliznacite hhahah
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Tutkun neviden sum za horoskopite....a so biva so Strelcite?
Ke mi kazi nekoj? ![]() Изменето од Joshua_Tree - 17.Декември.2009 во 20:06 |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Па незнам...
И ми е, и не ми е за верување... Само знам дека не се слагам најдобро со вагите, девиците , водолиите и скоорпиите..... Најдобри пријателства (досега) сум имала со лавовите, близнаците, јарците и рибите ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
what's love got to do with it????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Si nemaat blaga veza.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,...i ne e losho vtoroto....samo da nachekash nekoja takva....
![]() samo....kako da ja najdesh? ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
не само да се базира него и се пали
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
gluposti !....zarem nekoj i na toa se bazira?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ме привлекувале , привлекуваат и ќе ме привлкуваат
сите оние кои сакаат и без разлика на хороскопскиот знак
умеат да дадат онолку колку примаат
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Не се слагам добро со оние многу ватрените ни во љубов ни во ништо.
Отсекогаш ме привлекувале нежни, пасивни Ракчиња и Риби (машки), понекоја одлепена Водолија и понекој утепан тежок Бик
![]() Никогаш не сум била во комбинација со Јарец,Лав,Шкорпија,Стрелец,Девица многу знаат тензија да ми ствараат како луѓе и не обожавам доминантни типови
![]() Машки Ваги-контиња надуени, посебно ми се антипатични
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |