|
Мистерии |
Внеси реплика | страница <1 45678 27> |
Автор | |
sexy bitch
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za ovde ti e postot
|
|
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum ZA... mozeme da formirame klub na mistery trackers, i ghost hunters society... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја би |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам Мајки
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Душата се протега низ целото физичко тело а Духот се наоѓа во близина на темето од главата. Душата има 7 обвивки во кои се складира сето она за и против во текот на човековиот живот и затоа се нарекува и книга на животот. Колку човек повеќе мисли и живее според духовните(божјите) законитости и колку повеќе ги облагородува своите сетила, дотолку повеќе тие 7 омоти на душата се просветлуваат. |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ве прашам... која е разликата помеѓу дух и душа?
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno misteriite se za lugje ko sepak vo sebe sodrzat avanturisticki i istrazuvacki duh...
Od sekogas sum istrazuval vo vrska so mnogu misterii, za zal samo preku net, citanje knigi, i gledanje tv... Misteriite se nasekade okolu nas, i sekoj onoj koj ima malce povekje vo sebe avanturisticko, ke se zainteresira za niv.. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум НЕ, не ме интересираат толку овие мистерии(ипак нешо за антландида ме интересира)и толку.......инаку за се постои научно објаснување.....
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
janeppmk
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okay koj e drug za????:D:D:d
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сум ЗА.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
janeppmk
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WOw:P temava e kako za mene:P hehe, obozavam misterii.Bilo kakvi vazno da e misterija. Sekogas e boiduvam da gi resam , iako toa mi uspeva retko hhhh:P
Bi bilo ubavo da se formira nekoj klub ili drushtvo,kade ke clenuvaat onie koi se golemi tragaci na misterii. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, да, да...
Ми се случиле многу необјасниви работи но не ми е доста од нив. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
After Dark
Нов член Регистриран: 24.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno, za SE mora da ima logicno objasnuvanje!!! Ama uste mnogu ke ni treba da ja razbereme prirodata i povrzanosta na nestata [posebno univerzumot i natpriridnite sili(dokolku postojat) no mozno e i da ne stigne nasata civilizacija do takov stadium koga ke bide dovolno intelektualno potkovana za seto toa da go razbere...Za zal pogolema e verojatnosta sami da se izedeme vo besmisleni vojni i da propaadneme pred da spoznaeme bilo kakov odgovor na opstata misterija so postoenjeto, pred se.
|
|
Se e relativno...
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе сакам да читам за мистерии, ама секогаш се трудам да ги сфатам од научен и логички аспект... знам дека едно време ја читав книгата Најголемите Мистерии на Светот, ми се чини од Артур Кларк дека беше... јас верувам дека некои работи ни се чинат мистични, таинствени, само затоа што човечкиот ум не може да ја најде логиката во тоа што се случува... а верувам дека за се има логично објаснување....
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |