|
Причина поради која би се откажале од љуб |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | ||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da toa vo pravo si, no roditelite nikogas taa osoba nema da e poznavaat kako sto ja poznavas ti
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што е со тоа дека родителите некои работи подобро и порано ги согледуваат? |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE, toa definitivno ne!!! vidi roditelite koga toga ke si "zaminat" a ti ostanuvas uste i zivees so osobata i ponatamu... ako raskines od pricina sto roditelite ne go pocituvale tvojot izbor na partner , mislam deka ke se kaes |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.samo poradi dve priçini ....neversto i lagi...
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i da ne se soglasuvaat idi si ti begalka |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..АКО МИ ГИ УНИШТИ ПОЛИЊАТА СО НАРЦИСИ..ТОГАШ ГАРАНТ Е КРАЈ!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме интересира нешто... а мислењето на родителите? Би било ли тоа доволна причина за прекин на врската Мислам нивното неодобрување
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima ima mnogu pricini, ustvari malce pricini ima da ostanes so nekogo (sala) no mislam deka vo edna vrska treba mnogu raboti da bidat pogodeni za da ostanes zaedno i da ne se razdelis radi tie sto ti smeetat.... IDEALEN partner/ka ne postoi
|
||
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edinstvena pricina - devojkite kako fragola,bluprayer i Biserna devojka
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neverstvo
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sebe si najvise se sakame
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako e toa podobro za licnosta koja ja sakas
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AKo grci na spienje mnogu glasno i ako mi zema od moite masinki za bricenje
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.............pricini moze da ima milion...............no odlukata da ja doneses e mnogu ama navistina mnogu tesko.................taka da -bi se otkazala od ljubovta dokolku ne me ceni kako licnost,,,,,ne me saka so ist intenzitet kako i jas nego,,,i ako laze i me izneveruva.................samo poradi toa.............
|
||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |