![]() |
|
Вашите особини |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 20> |
Автор | |
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lele lele ... site se naj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
ha jas sum sekogas pozitivna osoba sto da nabrojuvam
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...shto na um..toa na drum
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
За никаде се.....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Кејт не лажи ...
Еве ја ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
еве ваква сум
главом и брадом не дружете се со мене, ќе ви ги изедам џигерите за вечера ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
LELE JAS BRZA TEMPERAMENT IIII NEZNAAAAAAAA
![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
нестрплива........ |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Ne znam od koj da pocnam od dobrite ili losite
![]() |
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
nezgodna nervozna leva otkacena samobendisana agresivnaa
|
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Sve najbolje da ne nabrojuvam sea
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Uff
Drug neka me opise
ama teshko deka
nemoj dobro me poznava...
Znaci
Drustvena,komunikativna,altruistka
harizmatichna...pozitivna,vedra,optimistka...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Ej koj e toj ili taa sto ke kaze za sebe deka e najlosa vo site polina ha ha ha ima li nekoj/a takva osoba.Site nie sme naj naj naj ha ha ha .
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sekogas posleden doznavam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |