|
На Рада нешто чудно и се случува....... |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас бев ...во народот што се радуваше....ама неа ја испожалив... а и Бобо нејзин....колку ли труд треба да вложи...за да ја утеши.... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu .... imase na TV .... dobar del od narodot placese .... od SRECA ....
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес ми беше ...жал ... за неа........ |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rece deka ke se vrati i oprostalna mu pravevme i pak nisto.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a rada e politicarka ? ..... od kade takva ideja ? ... a neno ... kade e nenno ? ....
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne moze...ne se vikash NIKOLA...!!! |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete taka , rada papi kaka sega ni sindi kraford da se stori ne i pomaga .... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a da ja zavedam ja Rada-Partizanka mlada...moz ke se oprai situacijava...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега најверојатно си ја пее ...Никола, Никола, нешто чудно ми се случува, што е ова знае мајка ми, таа ме подучува.... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na Rada treba nesto MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGU cudno da i se sluci... belkim togas ke se otkaze za navek od politika...
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PATETIKA!!!
Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 16:33 |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prasanje e dali nejzinoto semejstvo ke glasa za takva opcija, mozebi i tamu e opozicija. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рада треба да и каже ...ЧАО..на политиката...и да си се
посвети на семејството......
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DEFINITIVNO E ZALJUBENA VO GRUJO. TUKU I SAMITE SE IZNENADENI OD REZULTATITE, NIKOJ NE OCEKUVASE DEKA SDSM KE NAPRAVI ZOLKU DOBAR REZULTAT. IZGLEDA DEKA I SAMITE SE IZNENADENI PA I TIE SLAVAT, NA NEKOJ NACIN. |
||
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |