|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | ||
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
баш така |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nedorazbiranjata ja unishtuvaat sekoja eventualna ljubov!!!
p.s. vnimavajte
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...АЈ,ЗДРАВО-ЧАО...ОТИДОВ ЈАС!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
namenska - po namena no garantirano glupa i glupo garantirana za neuspeh |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ПОБЕДНИЦИ ВО "ЅВЕЗДА КУПОТ"! |
||
|
||
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога инаетот, одмаздата и омразата ќе станат цел на поезијата, како се вика тоа?
ангажирана поезија |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
borbata e teska
zatoa morame da koristime vazelin rusite go vikat KARAmazov Изменето од anakin - 24.Мај.2008 во 09:59 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti anakinco , pusis strogo grcki cigari ? MUFTAKOS
aj da se nasmeeme :
U Australiji skakuće klokanica i svakih stotinjak metara se zaustavi. No umjesto klokanića iz njezinog tobolca viri pingvinić i povraća. Za to vrijeme na Antarktiku u grupi pingvina sjedi jedan klokanić, zabrinuto gleda okolo, povremeno kihne i mrmlja:
- Eh, te glupe razmjene učenika. zdravo zeznata
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Better Word
mikec ne se ulizuvaj |
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....СО НЕА(ZeZnAtA)...ЕПТЕН СМЕ ЈАКИ...
|
||
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka be miki!!!...,,,aj dobro ve najdov
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ene kafeto go svariv
od komsijata cigara kjariv koj mi e kriv koga klavirot go zaboraviv vo nekoja prodavnica Изменето од anakin - 24.Мај.2008 во 09:57 |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drugovi TRUPOVI i drugarice TRUPKE
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zs taka mor zagi ? sekoj e dobredojden
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |