|
Зошто мажите сакаат искусни жени во кревет???? |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Moreee cudenje...pa koj saka denes da bide daskal
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima zeni sto se sramat od poslobodno odnesuvanje vo krevet, tie nikogas, ama bas nikogas nema da bidat sakani.
|
||
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so poneiskusna e podednakvo vozbudlivo....da ja naucis mozda nesto ne?
|
||
Tiger
Сениор Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Paa...mislam nema nekoja razlika megu iskusna i neiskusna...nikoj ne se raga ucen so iskustvo taka da i neiskusnata ke stane iskusnaa
|
||
panche_i
Нов член Регистриран: 03.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi ima nekoi mladi decki koi sakaat povozrasni zeni no povozrasnite momci sigurno poveke bi posakale pomlado pilence bidejki doma imaat postara koka iako i tie ne se za omalovazuvanje t.e za frlanje vprocem za mene godinite nikogas ne se vazni za dobar seks
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mladite sakaat iskusni..
Изменето од којсумјас - 03.Јули.2008 во 01:01 |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За да има од кого да учат...ако веке не знаат...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa zar zenite ne sakaat podednakvo iskusni mazi?
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....asterix............ova so klipcevo nema vrska so temava............jas napisav iskusni "zeni"(a toa moze da znaci od 25ako e mazena-45)........... a ne babi...........toa se dva razlicni poima..........po iskusna ne e baba.........
|
||
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto maskite sekogas se inaetat nisto nemozes da im ugodes i pokraj site tvoi napori a dodeka starite samo so eden zbor se tvoi.toa bi odelo vaka
http://www.youtube.com/watch?v=TjtZ_7mjoRk&feature=related |
||
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Nije picence isto sto i vince...!! .... Ako je "dunda" tarifno broilo, onda "dudence" uvjek ce da se vrti oko nje bez ogled dali je tarifa skupa ili eftinija, stara ili nova!!! |
||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aloooooo baby, pa i mladata mora da stekne iskustvo negde, so nekogo, nekako....pa koga ke ostari i ona ke bide iskusna
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vredat, zosto i masko znae da se ispanici, a ona treba da smiri situacija...: - Koj, ja ? Pfff ! Nema sansi mene toa da mi se sluci...tamu nekoi drugi i tamu negde daleku...svasta ! Mene ? Hahahaha ! Kaj moze be mene !
Изменето од zbunet - 25.Мај.2008 во 10:45 |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |