|
Коалиција Сонце |
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi
jas si kjutam a ti si toj so ja velicas taa tvoja vekovna duri i bukvite ti se goleni se mislam dali e pogolema tvojata glupost ili RUSIJA |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
red bul dava kriljaaaaaaaaaaaaaaa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sonce e koalicija koja ke vi dade podobar zivot i na vas Vmrovcite, a so Grujo ke odite vo klasicna propast na koja ste naviknati cel zivot da ziveete.
|
||
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDSM i nivnite drugarcinja cel zivot nastapuvaat na izbori so nekakva skriena ironija. Taka bese na slavniot 15-tiiiiiiiii septemvri, koga vetuvaa po eden vraboten od sekoe semejstvo, a taka pravat i sega (istata klapa), narekuvajki se sonce (kako aluzija na patriotizam), a prvi go smenija i sonceto i imeto na drzavata, sorabotuvaa so UCK koga bese najtesko, lelekaat za imeto na aerodromot, predavaat (protivustavno) braniteli po stranaski sudovi, si ja kodosat drzavata po svetot, otvoreno rabotat protiv MPC (najgolem proekt ovie 2 godini im e pokrenuvanjeto inicijativa za protivustavnosta na veronaukata vo obrazovanieto)..., a za ekonomskite potezi za site ovie godini i da ne zboruvame. Koalicijata Sonce, spored mene, mnogupati dosega, vo poveke navrati, pokazaa deka se antimakedonska koalicija.
P.S. nemam nisto protiv iskrenite podrzuvaci na socijaldemokratijata. Sonce nema problem so ideologija, tuku problem se licnostite koi ja vozglavuvaat taa koalicija. |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па мора да е така кога на север се наоѓа јужниот магнетен пол.
|
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e zalutan ... samo e loso orientiran ..... ima problem so busolata ..... mu pokazuva kontra nasoka .....
|
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 19.Мај.2008 во 22:08 |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SLOGANITE SO KOI IDAT DVETE PARTII NAJGOLEMI NA IZBORITE..NE MI SE DOPAGAAT..."SONCE" NE KAZUVA I NE ZNACI AMA BAS NISTO..A DPMNE..SO ONA "MAKEDONIJA ZNAE"..TOLKU OFUCANO,NEKREATIVNO I GLUPAVO ZVUCAT,STO NE MI SE VERUVA DEKA ZAD TIE SLOGANI STOJAT MARKETING AGENCII..."MAKEDONIJA ZNAE"...DA ZNAESE,NEMASE DA BIDEME USTE VO CISTILISTETO..POJMA SI NEMAME...NEGO...AJ NEJSE..
Изменето од moira - 19.Мај.2008 во 22:08 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na 1 Juni ke im kazeme ciao na nadgradenite i prosirenite(za ovie 2 godini vo gzoite) prerodbenici.
|
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Те молам, преведи ми.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |