|
Дали се каете и за што? |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | |
mia**
Нов член Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mnogute sliki ostaveni na pravliviot tavan na starata kuka,za izbledenite stari pisma,svenatite rozi vo spomenarot narecan zivot,za neprespienite bespolezni noki,za starata kajsija,za denovite minati so takanarecenite drugari i drugarki,za crnata "haljina" sto zavrsi vo bliskata deponija-zasekogas,za klupata koja kolku i da sakav nemozev da ja premestam niz vremeto i prostorot,za zalidniot razgovorot so najdobrata drugarka na telefon pred nekoe vreme,za pretstavuvanjeto i bezbrojnite cv-ja niz gradov,za sajtovite....i postovite,za mnogu mali nesta koi denes bi mi pricinuvale pogolemi zadovolstava dokolku sum gi napravil-a porano,za bezpoleznite prosetki i sredbi od tret vid,za letnata zvezdena nok koga od neboto vrnea zvezdi,za nespolnetite detski migovi,za onie luge-senki,za sonistata od tesko prespienite noki,za denovite minati vo post i beskonecni iskuseniji,za praznite godinite minati niz traektorijata narecena zivot!
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за нишо... посебно сега...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па во двоумење сум дали подоцна ќе се покајам дека само се залажувам дека некоја работа успеав да ја променам
|
|
marijauneva
Нов член Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina interesna tema ne znam dali ima nekoj onlajn pa da podiskutirame na temata.Ovaa tema me vrati nanazad da go pregledam minatoto i da se preslusam za svoite postapki.Sega razbiram deka imam mnogu momenti i slucki za koi se razbira deneska se kaam i mislam sega poinaku za tie momenti i reakcii bi razmisluvala i reagirala na niv deneska.Navistina interesno za razmisluvane.......
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... se kaam shto mnogu im veruvam na lugeto... ama pamet ne mi doaga...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za kaenje ne se bash
a deka mozele drugacije mozele no koj znae kako i tie drugacii bi zavrsile ne e sekoj del losh frlen vo kosh kako so ne e sekoj den veligden |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се каам за многу глупости кои сум ги направила во минатото а чии последици не се поправаат. Но...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
La Pistolera
Нов член Регистриран: 06.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se kaam za nisto bidejki prethodno sum ja mislela mojata odluka so denovi i denovi i kakvi bi bile posledicite od nea....a ako na nekoj ne mu se dopagaat tie posledici,ne mozam da kazam deka sum napravila greska, nego odgovorno tvrdam deka sum go napravila svesno bidejki sum go napravila za mene bez ogled na toa dali toa nekomu mu se svigalo ili ne!
|
|
... I collect your f**king head. Just like this f**ker here. Now, if any of you sons of bitches got anything else to say, now's the f**king time!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ihaaaaaaaaaaaaaaaaaa
da |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во тој "одреден момент" можно е да си направила грешка... Сите грешиме понекогаш... Со текот на времето созреваме... ги менуваме сваќањата и погледите на светот... нормално е да го промениме мислењто за нешто, да сватиме дека некогаш нешто сме згрешиле... Во одредени моменти реагираме во афект и "без контрола"... (не можеме да си кажеме... "е тогаш така сум мислел и тоа било исправно..." Нормално е да се каеме и треба да се каеме... И тоа е еден вид школа, за повторно да не правиме исти грешки, неправди и сл.... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...што не сум доволно силна и храбра.. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se kajam zosto ponekogas ne gi miev racete, nadevajki deka ke se razbolam i nema da odam na skolo
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da,sega si go vidov postov(pogore-podolu) ,i se kaam sto ne sum go primenil uste..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se kaam sto ne mu iskrsiv nesto pred da si otidam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |