IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали се каете и за што?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали се каете и за што?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 12>
Автор
Порака Обратен редослед
mia** Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mia** Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 02:39
za mnogute sliki ostaveni na pravliviot tavan na starata kuka,za izbledenite stari pisma,svenatite rozi vo spomenarot narecan zivot,za neprespienite bespolezni noki,za starata kajsija,za denovite minati so takanarecenite drugari i drugarki,za crnata "haljina" sto zavrsi vo bliskata deponija-zasekogas,za klupata koja kolku i da sakav nemozev da ja premestam niz vremeto i prostorot,za zalidniot razgovorot so najdobrata drugarka na telefon pred nekoe vreme,za pretstavuvanjeto i bezbrojnite cv-ja niz gradov,za sajtovite....i postovite,za mnogu mali nesta koi denes bi mi pricinuvale pogolemi zadovolstava dokolku sum gi napravil-a porano,za bezpoleznite prosetki i sredbi od tret vid,za letnata zvezdena nok koga od neboto vrnea zvezdi,za nespolnetite detski migovi,za onie luge-senki,za sonistata od tesko prespienite noki,za denovite minati vo post i beskonecni iskuseniji,za praznite godinite minati niz traektorijata narecena zivot!
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 15:34
за нишо... посебно сега... 
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 00:46
па во двоумење сум дали подоцна ќе се покајам дека само се залажувам дека некоја работа успеав да ја променам
Кон врв
marijauneva Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Август.2008
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijauneva Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 00:40
Navistina interesna tema ne znam dali ima nekoj onlajn pa da podiskutirame na temata.Ovaa tema me vrati nanazad da go pregledam minatoto i da se preslusam za svoite postapki.Sega razbiram deka imam mnogu momenti i slucki za koi se razbira deneska se kaam i mislam sega poinaku za tie momenti i reakcii bi razmisluvala i reagirala na niv deneska.Navistina interesno za razmisluvane.......
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 22:44
... se kaam shto mnogu im veruvam na lugeto... ama pamet ne mi doaga... 
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 21:28
za kaenje ne se  bash
a deka mozele drugacije mozele
no
koj znae kako i tie drugacii bi zavrsile

ne e sekoj del losh
frlen vo kosh

kako so ne e sekoj den
veligden

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 21:19
Се каам за многу глупости кои сум ги направила во минатото а чии последици не се поправаат. Но...
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
La Pistolera Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2008
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Pistolera Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 13:47
Ne se kaam za nisto bidejki prethodno sum ja mislela mojata odluka so denovi i denovi i kakvi bi bile posledicite od nea....a ako na nekoj ne mu se dopagaat tie posledici,ne mozam da kazam deka sum napravila greska, nego odgovorno tvrdam deka sum go napravila svesno bidejki sum go napravila za mene bez ogled na toa dali toa nekomu mu se svigalo ili ne!
... I collect your f**king head. Just like this f**ker here. Now, if any of you sons of bitches got anything else to say, now's the f**king time!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 10:26
ihaaaaaaaaaaaaaaaaaa
da

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 10:21
Originally posted by blashka blashka напиша:

....зошто да се каеш...

во одреден момент така си мислела дека е исправно...

и така си постапила...па поготово ако таа постапка е свесно

направена..........нема каење..........после........голема%20насмевка   голема%20насмевка

Во тој "одреден момент" можно е да си направила грешка... Сите грешиме понекогаш... Со текот на времето созреваме... ги менуваме сваќањата и погледите на светот... нормално е да го промениме мислењто за нешто, да сватиме дека некогаш нешто сме згрешиле... Во одредени моменти реагираме во афект и "без контрола"... (не можеме да си кажеме... "е тогаш така сум мислел и тоа било исправно..."
Нормално е да се каеме и треба да се каеме... И тоа е еден вид школа, за повторно да не правиме исти грешки, неправди и сл....

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 09:00

...што не сум доволно силна и храбра..

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:37
Se kajam zosto ponekogas ne gi miev racete, nadevajki deka ke se razbolam i nema da odam na skolo
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 19:44
...da,sega si go vidov postov(pogore-podolu) ,i se kaam sto ne sum go primenil uste..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 19:40
Se kaam sto ne mu iskrsiv nesto pred da si otidam
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.