|
Што сакаат машките кај девојките? |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | ||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa sto nemozam da go kazam....
btw nevkusno izgleda celiot otpad na svetot da go stavate na edno mesto |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Science Fiction... vidi vo tvojot prethoden post na sto se odnesuva toa... |
||
Incredible Blue
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Машките сакат девојки чие име завршува на буквата А
Женските имиња кои завршуваат на буквата A се попривлечни за мажите
Жените, чии имиња завршуваат на буквата а им се попривлечни на мажите, покажуваат резултатите од истражувањето, кое меѓу своите корисници ги спроведе еден веб сајт за стекнување познанства. Авторите на истражувањето истакнаа дека имињата кои завршуваат на а по се изгледа на мажите им се поегзотични и во нив будат фантазија. |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што е тоа СФ
|
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti Emile, gleam deka si ljubitel na SF...
|
||
Incredible Blue
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакат барем понекогаш да трошат пари со мисла во главата
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова треба во љубовни текстови, или како беше, да го напишеш |
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zaljuben vo ljubovta...
|
||
Incredible Blue
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти си дечко заљубен.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zal mi e, Tiggy... i triesgodisnjacite gledaat so isti oci, samo znaat da se iskontroliraat... Znaes - osnovnite instinkti doagjaat prvi.
Valjda do kraj na zivot gledame taka... Ili dodeka ima zivot na doticno mesto ... nego batali popaluvanje... sto sakame? SE! koj aspekt da go zemam? Fizicki, bioloski, socioloski, estetski, opstestven... CElo e koga ima se. Za toa se, se dovolni dvajca... Ljubov... potreba... razbiranje... delenje... stvaranje... Zenite se prekrasni bitija... pola planeta, milijardi od niv, a samo edna kje ti se vgnezdi vo srceto, najdlaboko, vo najdalecnoto kjose, i so svoite prekrasni boi kje go oboi celoto... Izgled - bozestven... oci- krupni... pogled - dlabok, zaljuben... nasmevka - biserna... koza - mirisna... usni - najslatki na svet... dopiri, momenti pominati zaedno, ljubov... ljubov. sposobnosta za gotvenje mu doagja kako bonus. |
||
Incredible Blue
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гради.
Задник. Ти му збориш, он се зазјапал. Па на крај краева, ми иде да му речам: е5и си матер чoвеку! Напалени пубертетлии. Од сеа ќе идам со триес годишњаци... можда и со жената и со децата ќе ме упознае (*blinking*) |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мажите сакаат жени кои знаат да готват Секој 10-ти маж би ја оставил жената која не знае да готви. Според истражувањето на една италијанска фабрика за производство на тестенини, докажано е дека секој 10-ти маж би ја оставил својата жена која не знае да готви.
Анкетата, во која учествувале повеќе од 3.000 мажи, покажува дека 50 отсто од мажите сметаат дека вечерата подготвена дома е поромантична отколку заминувањето во ресторан со својата сакана. Со ваквото мислење се сложиле дури 45 проценти од жените. |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja sum pola, i mi treba zena za da bidam cel
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да.... мажите им кажуваат на жените тоа што тие
сакаат да го слушнат бидејќи... да бидеме реални...
жените одлучуваат каква ќе биде ..вечерта .....
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |