|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Злато мало убаво и паметно
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova sega se slucuva sedam na PC ... i mojava malecka vika , mama ke mi pustis cltan na koputer, a jas i velam pocekaj malce imam nesto rabota.... i me vrti na stolicata me gleda i pak mama ke me pustis i i tekna, i donapolnuva da te BACAM... me baknuva i me prasuva dali ke ja pustam na PC.... politicarce e golemo eve ja vo skut i tipka so mene...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odime so taksi do carsija, mojata dusicka so mene pozadi i uzivat...taksistot si vozi, no pominuva na crveno, taa me gledat i vikat "ej, clveno bese, cickoto mola da zastane" toj jadniot se ustrami i prasuva "kolku godinkli imas pile", taa vika " celi tli i pol" toj e prasuva "a zosto na crveno treba da zastanam?" taa ladno krvno vika "clveno zastani, zeleno vozi, taka tleba a ne na clveno da vozis" |
|
woodstock
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
loool Изменето од woodstock - 21.Јули.2008 во 23:58 |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес Тамара се преправа како работи некаде( што не слуша нас) и вика-
-Утле сум плва смена на лабота а плата имам 10 денали, колку ли е тоа.?.незнам..... |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тамара го вика татко и вујче затоа што така го викаат внуците од сестра му...а тој цело време и објаснува дека нејзе и е татко
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve gi bisercinjata na vnukami:
mn brzase pa ispomesa:duvnala kukata i volkot padnal |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тамара ме прашува:
-нано, сакаш сега да јадам сладолед?гледаш колку сум умна Две девојчиња околу две годинки се качуваат по скали една по друга, едната вика ооооопааааа, а другата ихааааа |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kaj nas biseri kolku ti dusa saka... ama ovoj denesniov morav da go napisam... Se gledame so majka mi na Skype i taa po nekoe vreme i vika na pogolemata mi kerkicka (2 ipol godinki):
-Babino, sakas li da dojdam da te gusnam?
Kerka mi ja stava rakata na monitorot i i vika:
-Neeee, neeee, babooo, ke go skapes kompjuterot!...
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rushke me podseti na kerka mi i mesecinata
se vrakame edna vecer so kolata doma, i celo vreme e gledase mesecinata, izlaga od kolata i mi vika... mamo aj digni me, da fatam mesecinata
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Месечинката е толку слатка ми иде да ја изедам......кој друг ако не Тамара
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тето ...тето....солзите ми плачат......внук ми....
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска Тамара ми рече
-Избриши ми го сулатот ( лицето) |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамамд многу интерсен начин сте смислиле ке мора и ние да го примениме иначе керка ми ја гребнала облекувајки ја Тамара а таа не осетила ништо и кога ни ја донесе ни покажува со прст да не ја прашуваме Тамара од што се удрила...после некое време се виде во огледало и се утепа чудејки се од што и е гребнатината, цело попладне висеше пред огледало а прашања милион...па како ,па со што,па кога
Изменето од RUSHKA - 16.Јуни.2008 во 20:09 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |