IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Бисери на вашите бисерчиња
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бисери на вашите бисерчиња

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
Автор
Порака Обратен редослед
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 11:07
големо%20гушкањеЗлато мало убаво и паметноголемо%20гушкањесреќа
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 14:29
ova sega se slucuva голема%20насмевка sedam na PC ... i mojava malecka vika , mama ke mi pustis cltan na koputer, a jas i velam pocekaj malce imam nesto rabota.... i me vrti na stolicata me gleda  i pak mama ke me pustis i i tekna, i donapolnuva da te BACAM... me baknuva i me prasuva dali ke ja pustam na PC.... politicarce e golemo голема%20насмевка eve ja vo skut i tipka so mene...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 11:39

odime so taksi do carsija, mojata dusicka so mene pozadi i uzivat...taksistot si vozi, no pominuva na crveno, taa me gledat i vikat "ej, clveno bese, cickoto mola da zastane" toj jadniot se ustrami i prasuva "kolku godinkli imas pile", taa vika " celi tli i pol" toj e prasuva "a zosto na crveno treba da zastanam?" taa ladno krvno vika "clveno zastani, zeleno vozi, taka tleba a ne na clveno da vozis"

Кон врв
woodstock Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај woodstock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 23:58
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Одиме со син ми вчера да купиме подарок за роденден за снаа ми. Ми вика: -Мамо,ај да и’ купиме сапунче.
Јас му објаснувам дека треба да и’ купиме нешто поубаво,а тој ми вели:-Eпа,ај да и’ купиме супа за кога ќе се разболи!

loool

Изменето од woodstock - 21.Јули.2008 во 23:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 21:21
Денес Тамара се преправа како работи некаде( што не слуша нас) и вика-
-Утле сум плва смена на лабота а плата имам 10 денали, колку ли е тоа.?.незнамзбунетост.....голема%20насмевкаголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 23:01
Тамара го вика татко и вујче затоа што така го викаат внуците од сестра му...а тој цело време и објаснува дека нејзе и е таткоголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
An4i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај An4i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 12:45
eve gi bisercinjata na vnukami:

mn brzase pa ispomesa:duvnala kukata i volkot padnal   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2008 во 22:31
Тамара ме прашува:
-нано, сакаш сега да јадам сладолед?гледаш колку сум умнаголема%20насмевка

Две девојчиња околу две годинки се качуваат по скали една по друга, едната вика ооооопааааа, а другата ихаааааголема%20насмевкаголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 00:07

I kaj nas biseri kolku ti dusa saka... ama ovoj denesniov morav da go napisam...хи,%20хи...

Se gledame so majka mi na Skype i taa po nekoe vreme i vika na pogolemata mi kerkicka (2 ipol godinki):
-Babino, sakas li da dojdam da te gusnam?
Kerka mi ja stava rakata na monitorot i i vika:
-Neeee, neeee, babooo, ke go skapes kompjuterot!...голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 09:40
голема%20насмевка Rushke me podseti na kerka mi i mesecinata голема%20насмевка

se vrakame edna vecer so kolata doma, i celo vreme e gledase mesecinata, izlaga od kolata i mi vika... mamo aj digni me, da fatam mesecinata голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 23:18
-Месечинката е толку слатка ми иде да ја изедамголема%20насмевка......кој друг ако не Тамара
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:04

Тето ...тето....солзите ми плачат......внук ми....среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 00:33
Денеска Тамара ми рече
-Избриши ми го сулатот голема%20насмевка( лицето)
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 19:45
Мамамд многу интерсен начин сте смислиле ке мора и ние да го применимеголема%20насмевка иначе керка ми ја гребнала облекувајки ја Тамара а таа не осетила ништо и кога ни ја донесе ни покажува со прст да не ја прашуваме Тамара од што се удрила...после некое време се виде во огледало и се утепа чудејки се од што и е гребнатината, цело попладне висеше пред огледало а прашања милион...па како ,па со што,па когаголема%20насмевкаголема%20насмевка 

Изменето од RUSHKA - 16.Јуни.2008 во 20:09
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.