|
МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA SEGA SO DA SE PRAVI,,,LJUBOV
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRVO KE SE OBIDAM DA IM JA UNISTAM VRSKATA SO SITE MOZNI RASPOLOZLIVI SREDSTVA AKO NE USPEAM KE SE POMIRAM SO FAKTITE I KE IM POSAKAM SE NAJDOBRO
Изменето од Gabriela_S - 17.Март.2009 во 23:28 |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не, искрено и моето дете така да ми рече...... па тоа ќе биде настан... најважно е да се биде среќен... а дали со црн или со бел или со жолт....
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eurokrem kombinacija ....... rece , znaes mamo , zenata mi se porodi ama deteto izleze crno ..... dodeka bila vo Afrika , e brkale lavovi i taa od strav rodila crno dete ........ znam be sinko , znam ........... i jas te rodiv tele pa ti porasna vo vol
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Замисли Бисерна,ти бела ко бисер а тој црн ко јаглен
Изменето од fiks - 16.Март.2009 во 14:46 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мајка ми ќе ме отепа од зафркавање...... малце беше кога се сликав со еден црн коо ноќ на одмор..... ме умреа..... а да се земам со некој таков..... ауу......
шала на страна.... имам среќа да живеам со луѓе, кои мислам дека барем во тој дел од животот нема да ми се мешаат |
|
Sexolicious
Нов член Регистриран: 14.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa bas e unikatno iako preferiram plavusi
|
|
SwIt iZ LUV Wen all is Sane,SwIT is DeAt 2 rid D Pain,Cruel is DeAt wen all is well,Cruel is LUV wen all is HELL
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо сака нека прави , само повеќе дома да не ми иди . Нема да сакам да знам за неа . БОже сачувај со ѓаол да се земи . Чоек шо не си ја почитува својата вера , својата раса , својата нација не е човек . јас сум против мешање со народите кој не се од наш вид . |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamo, ke se omazham so crnec!....super kerko...i jas bi se omazhila..
Изменето од mamamd - 14.Март.2009 во 20:38 |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ami sea crnec, crnec, bolje i6ta nego ni6ta, kakov si izbrala takov nejzin si e ona ke spie so nego. Ali jas da napraam vakvi nesto moite od doma ke me iselat.
|
|
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чудно, секогаш сум викала -луѓе со различна боја на кожа...исто као луѓе со различна боја на очи...али врска....бљак!
|
|
No expectations, no disappointments!
|
|
Kostova
Нов член Регистриран: 08.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ima loso vo toa bas COOL
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se mazam ne bi mozela,a da imam lugje crnci vo moeto opkruzuvanje kako prijateli sekako moze..ali mislam deka ne bi mozela da se zaljubam..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш !!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |