IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сонувавте денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сонувавте денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 55>
Автор
Порака Обратен редослед
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2012 во 11:49
jadam mali przeni ribiзагриженост
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2012 во 01:13
Ллеле грешка во пишување...ми*
Мене ми чукаше толку силно
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2012 во 00:50
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Измешани работи,некои брзи слики и на крај како се треснувам во една железна шипка....се стресов се разбудив и срцево му чукаше во грлото.

Ииииии....На кого бе...збунетост
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2012 во 23:44
Измешани работи,некои брзи слики и на крај како се треснувам во една железна шипка....се стресов се разбудив и срцево му чукаше во грлото.

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2012 во 20:23
denes soniv nekoj cuden i zabegan son,kako  fantasticen film,sonovi..

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2012 во 19:40
jas bev doma, ama kako da bese nekoja druga kukja.. i znam t.e osekjam deka nekoi losi raboti kako losi lugje da doagjaat po mene
i baram pomos od prijateli drugari, ama site begaat koga ke im kazam sto se desava..
odednas pred mene bas onaka angel so mec se pojavuva i mi vika ti samo bidi miren nie ke te odbranime od losite raboti sto doagjaat
i samo sto mi go kazuva toa, odednas nadvor kako nekoja bitka se slusa
i gledam kako nekoi lugje, ama bas lugje vo crno probuvaat da vlezat vo dvorot ama pred dvorot stojat ogromni angeli onaka site so rasireni krila i ovie losite probuvaat so seta sila, ama se odbivaat od angelive kako od zid. Toj angelot sto stoese pred mene mi vika, sedi i gledaj kako sekogas mnogu lesno go pobeduvame zloto.
i edniot od angelite nadvor pred dvorot pocnuva da im se se smee ama onaka so ironija i im vika poarno vratete se, nema nikogas da uspeete... a na edna kako devojka li bese isto celata vo crno i vika pokaj se i ostavi gi losite raboti ne se za tebe, nie ke bideme so tebe kako sto sme so nego i pokazuva nakaj mene... vrati se kaj sto ti e mestoto...
i tuka pocnav da se budam pa uste nekoj bezveze son imav i taka.... mnogu cuden son, nikogas ne sum sonuval takvo nesto i deneska cel den pametot mi e vo toj son....
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2012 во 02:08
100den...ete toa

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2012 во 19:30

Ја сонував последната средба со Григор Чемерски.Ѕирнав била на 22.07.2000

И одеше чинам тој истиот разговор само што амбиентот беше поинаков.

Убави спомени ми наврати...
Кон врв
SMILEY20 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Јули.2012
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SMILEY20 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2012 во 12:00
Jas sekogas sonuvam cudni nepovrzani losi raboti i najcesto toa se odrazuva loso, a vo bilo koj sonovnik da proveram ne mozam da najdam objasnuvanje zatoa sto kako sto navedov se se nepovrzani raboti...
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2012 во 23:36
Парфемите значат парфеми. Девојка ти циција се уплашила дека другарките ќе и ги потрошат парфемите. Ништо страшно, купи и еден парфем на девојка ти и ќе и пројде...намигнување
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2012 во 14:16
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

Луѓе сакам да прашам, што значи парфем во соништата? Девојка ми сонувала парфеми наредени на полици за книги, потоа влегле братучетка и и другарки те и и рекле да земат да  ги трошат. 
Ме интересира што значи овој сон? Дали има некое значење?

...да не и е роденден во скоро време? размислување

Не, и помина роденденот...
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2012 во 16:23
Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

Луѓе сакам да прашам, што значи парфем во соништата? Девојка ми сонувала парфеми наредени на полици за книги, потоа влегле братучетка и и другарки те и и рекле да земат да  ги трошат. 

...да не и е роденден во скоро време? размислување

Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2012 во 16:13
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2012 во 05:07
Dedo mi

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.