|
Легендарни места за "искачање" |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е на тоа мислев. Не само што е набројано, него и што се случувало?... што било толку убаво за да бидат легендарни? |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....И СЕ ТАКА МИРНО...ТИВКО....ПОГЛЕДИТЕ ГО ПРАВЕА СВОЕТО...НЕ КОЛИТЕ СО ALU-ТОЧКОВИ....ТУКУ САМО ПО НЕКОЈ PONI ..ИЛИ..PARTIZAN..ROG...!!!...УБАИНА...!РАЗГОВОРИ..ДРУЖЕЊЕ
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
najlegendarno beshe korzoto.................plostadot se polnese so luge..................skoro kako sega na nekoj pouspesen miting ili protest,............a sekoe drustvo si imase svoe mesto i tamu mozese da najdes nekoj ,ako znaes sto baras i koj................................
|
|||
You live only ONCE!
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...АКО БЕ,АЈ УШТЕ ПО ЕДНА ТУРА ДА СВРТИМЕ..
Изменето од zagor - 03.Март.2008 во 22:34 |
|||
|
|||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa,vekje se e nabrojano,ne moze da ima bezbroj"legendi".
|
|||
You live only ONCE!
|
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мислев дека темава ќе побуди малку повеќе носталгични сеќавања |
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Многу нормален човек. Живееме у исто маало и пазариме у ист маркет-жена му е закон! [/QUOTE] Ја знам жена му. Пушташе музика у Зизи. И тоа добра музика. Можда и најдобра од сите таму! |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А бе добро, има човекот имиџ, не викам ништо за тоа. Рака на срце, прав рокер е, се глеа. А слушнав и дека бил у реду тип, вака. Јас лично не го знам. Нема везе. [/QUOTE] Многу нормален човек. Живееме у исто маало и пазариме у ист маркет-жена му е закон! |
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А бе добро, има човекот имиџ, не викам ништо за тоа. Рака на срце, прав рокер е, се глеа. А слушнав и дека бил у реду тип, вака. Јас лично не го знам. Нема везе. |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еј не ми кажувај за Day Off жити се! Крле (или бурекџијата - како што го викам јас), уште не ги научил тектовите од песнине бе еј Срамота бе сто год. свират, зема по 100 еура од вечер, тоа му е главна работа и уште си тропа. Па ја криви тоа устата, божем англиски акценат (или амерички, незнам). Ич не ми се свиѓаат, ама што да праам. Добрите групи се распаднаа, па идам и јас понекогаш у Mamas! |
|||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[QUOTE=james dean]
Баш ми е мило што темава побуди убави стари спомени, а не служи само за набројување на старите места. Па еве затоа јас пак ќе се навратам на свирките у Чаршија! Мислам дека беа многу подобри од денешниве. Не само дека тоа ми е веќе некако изживеано, туку навистина тогаш постоеше некоја поинаква атмосфера. Haters беа каде-каде подобри од "денешниве" да речеме Day Off. Ќе ги спомнам уште и Аркус кај денешна Швицарска амбасада и Holywood у Трговачки! Eeeejjj дааа,Holywood-бевме 2-3 пати ама после едно непријатно искуство со тогашните славни Унпрофорци не стапнавме веќе таму А не зезај за Деј оф-тогашните нивни свирки у Лејди Блу беа ... Бев сега пред некое време во поранешен Мејк ап-сегашен Мама’с на нивна свирка ама хије исто ноу,ноу. А журките на Дуле и Коки у Сити? |
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баш ми е мило што темава побуди убави стари спомени, а не служи само за набројување на старите места. Па еве затоа јас пак ќе се навратам на свирките у Чаршија! Мислам дека беа многу подобри од денешниве. Не само дека тоа ми е веќе некако изживеано, туку навистина тогаш постоеше некоја поинаква атмосфера. Haters беа каде-каде подобри од "денешниве" да речеме Day Off. Ќе ги спомнам уште и Аркус кај денешна Швицарска амбасада и Holywood у Трговачки! |
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...............НЕ ТАГУВАЈ,НЕ Е ДОЦНА.............САМО ПОБРЗАЈ ,ВРЕМЕТО БРЗО МИНУВА!!!
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |