IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 70>
Автор
Порака Обратен редослед
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 18:36
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Originally posted by blashka blashka напиша:

Грција....немаше добар настап....имаше само некаква

.... бледа .....копија....на Елена..............голема%20насмевка

povtorno se soglasuvam so tebe blashka...nastapot na Grcija bese mnogu slicen so nastapot na Elena Ristevska...a i ona so knigata ,ne bese nisto inovativno,jedino mi se dopadna curata,Kalomira..zracese so pozitivna energija,mi licese na nekoe nezno ,bespomosno devojce...koe bara samo da ja pregrnes..da ja zastitis

Сега ќе ти кажам нешто ама ти...нека%20ти%20е%20срам...ти си бил ...едно големо
  срце...намигнување...штом ти се појавило такво чувство за... заштита...на
  онаа грчкана цурица....намигнување...замисли и на мене.....ми се јави желба
  ама да го...големо%20гушкање....Изреалецот де....црвенеење      хи,%20хи...
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 14:46

povtorno se soglasuvam so tebe blashka...nastapot na Grcija bese mnogu slicen so nastapot na Elena Ristevska...a i ona so knigata ,ne bese nisto inovativno,jedino mi se dopadna curata,Kalomira..zracese so pozitivna energija,mi licese na nekoe nezno ,bespomosno devojce...koe bara samo da ja pregrnes..da ja zastitis
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 09:46

Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 18:17
da grcija imase dobar nastap
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 17:31
Дима толку не ми се бендиса оваа година... пред 2 години ми беше поубава песната..

Иначе мој фаворит од оваа година e, колку сакате нарекувајте ме предавник голема%20насмевка ама Грција дефинитивно. Енергична песна, симпатично чупенце, убав настап. Непристрасно сепак

Убави исто ми беа португалија (моќен вокал, песната така-така), сан марино, aзербејџан, грузија...

Првото полуфинале не го гледав, сан марино ја видов на јутуб... ќе го гледам деновиве. Инаку можат сите 3 вечери да се видат на eurovision.tv а и да се слезат ако имате realplayer/video downloader plugin for Mozilla голема%20насмевка

Изменето од RebeL - 27.Мај.2008 во 17:32
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:32
INAKU mene licno mi se dopadna najmnogu LAKA i POKUSAJ..BOSNA AND HERZEGOVINA..TOTALNO INOVATIVNO..ZARAZNA PESNA USTE POZARAZEN RITAM..A MI SMETA TOA STO DIMA BILAN IMASE MNOGU POUBAVA PESNA PRED DVE GODINI "NEVER LET YOU GO" NEGO OVAA..NO SE SLOZUVAM DEKA SO NASTAPOT NA UNGAR I PLUSHENKO..POBEDATA BESE NEGOVA USTE PRED POCETOKOT NA EUROSONGOT
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:30
Makijaveli te sfativ uste pri prvicniot komentar
Samo sakav da mi go potvrdis toa....
Se soglasuvam potpolno so tvojata konstaatcija...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:29
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Sega se rasprava za vkusovi...u smisla fizikus....ili nastap,scenografija,pesna...ne sfakjam

draga VALERIJA..KAJ IZRAELECOT..EDNOSTAVNO IMASE SE..I NEVEROJATEN VOKAL,FANTASTICNA PESNA OTPEANA NA HEBREJSKI,I KOREOGRAFIJA,A BOGAMI I SUPER FIZIKUS
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:15
Mojot favorit ja odnese pobedata
Kompletna slika na Pobeda....
Nastap,pesna,scenografija....
Voodushevena od Dima i umetnicite okolu nego
Кон врв
viki_bt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viki_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:14
53 издание на Евровизијата во Србија
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:13
Sega se rasprava za vkusovi...u smisla fizikus....ili nastap,scenografija,pesna...ne sfakjam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:06

Да...но Изреалецот беше вистинско...големо...

и ...пријатно ...изненадување...трепкање    намигнување
blashka..ne znam sto se slucuva,no jas povtorno se soglasuvam so tebe..IZRAEL imase neverojatna pesna..a Izraelecot ja otpea na maestralen nacin..mozebi najdobriot vokal na ovoj Eurosong..a i dosta bese harizmaticen momakot..IZRAEL ROCKS!!!

Макијавели...после долги препукувања...редно беше да се

согласиш со мене....голема%20насмевка и да ќе повторам според мене...беше

најдобар...Изреалецот се разбира....многу многу подобар од

победникот....Русинот....трепкање намигнување   големо%20гушкање

ah..ne se slozuvam deka se prepukuvavme..so tebe imav bar normalni,kulturni nedorazbiranja..i dvajcata koristevme nekoi fakti,sto nas ni idea vo korist..i da bea "prepukuvanja",BEA SIMPATICNI I plodotvorni...no za ova ti priznavam..IZRAELECOT navistina bese konjak...mnogu podobar od DIMA BILAN..kade,kade...eh
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 14:52

blashka..ne znam sto se slucuva,no jas povtorno se soglasuvam so tebe..IZRAEL imase neverojatna pesna..a Izraelecot ja otpea na maestralen nacin..mozebi najdobriot vokal na ovoj Eurosong..a i dosta bese harizmaticen momakot..IZRAEL ROCKS!!!

Макијавели...после долги препукувања...редно беше да се
согласиш со мене....голема%20насмевка  и да ќе повторам според мене...беше
најдобар...Изреалецот се разбира....многу многу подобар од
победникот....Русинот....трепкање  намигнување   големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 14:42

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,420 секунди.