![]() |
|
Што ви е најслатко кога сте заљубени??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koga i e potkrevam suknjata a taa nosi podvezici
![]() |
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
lapanje
|
|
Simnat od visokite planini
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
taka zaguben
najslatko e da se misli na nekogo koga si zaljuben ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
MA NISTO NE MI E SLATKO.
KOga sum zaljuben nemozam da jadam nemozam da spiam. Zatoa sto celo vreme mislam na nejze ![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
koga srceto mi cuka ko ludo ,a usnite sami se slevaat vo nasmevka samo koga ke go vidam
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ПЕПЕРУТКИТЕ ВО СТОМАКОТ КОИ МЕ СКОКОТКААТ ... КАКО ТИНЕЈЏЕРКИТЕ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
se
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
zivotot
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Бакнежи, прегратки, времето поминато заедно .... се
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Da me saka poveke nego jas sto ja sakam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
neznost miluvanje e se samo da si so taa sto ja lubis
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
NEZNOSTA I
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ma , toa e von konk*rencija
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |