|
Стихови кои посебно ви се допаѓаат |
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Автор | |
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите приказни исти се, тажни ко оваа Сите филмови исти се, долги и развлечени…
И само… |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Данијела Мартиновиќ, /Што сам ја, што си ти/: ...јер љубав живи у свим људима... |
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nocas krene sve po zlu
i nebo bi dodirnuo Cime te jos zasluzujem Ako ove noci odem ja |
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lying close to you feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming Wondering if it's me you're seeing Then I kiss your eyes And thank God we're together I just want to stay with you in this moment forever Forever and ever.... |
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi smo sampioni ljubavi
mi smo pobjednici, ostali su iza nas mi smo veterani njeznosti i ja znam da ti to znas… Kazi ime koje zelis da ti dam moja ljubavi i ne kazi da je sve to bio san koji smo sanjali ako si tuga, neka si аko si sreca, veca si a ja znam, ja dobro znam Da je tvoje srce pobijedilo strah ti bi moja bila da je tvoje oci pozlatio prah sad ih ne bi krila da su tvoje usne navikle na smijeh ja na njima ne bih prepoznao grijeh sto davno smo podijelili za zivot cijeli Vrati ukus prvog poljupca ili se ne vracaj ako mi dajes daj mi od srca ili me ne podsjećaj ja dugo nisam sanjao dugo sam budan spavao i znam, i dobro znam Da je tvoje srce pobijedilo strah ti bi moja bila da je tvoje oči pozlatio prah sad ih ne bi krila da su tvoje usne navikle na smijeh ja na njima ne bih prepoznao grijeh sto davno smo podijelili za zivot cijeli Mi smo sampioni ljubavi… mi smo pobjednici, ostali su iza nas… mi smo veterani njeznosti… i ja znam da ti to znas… …da su tvoje usne navikle na smijeh ja na njima ne bih prepoznao grijeh sto davno smo podijelili za život cijeli |
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened And that we were nothing And I don't even need your love But you treat me like a stranger And that feels so rough You didn't have to stoop so low Have your friends collect your records And then change your number I guess that I don't need that though Now you're just somebody that I used to know |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Meni se duso od tebe ne rastaje
Nije važno odakle sam sve dok znadeš kuda putujem deralo me sedam mora gorka kora ljute nevolje to što brodi ne mogu da prevale čovjek umije meni se dušo od tebe ne rastaje Tamo gdje se vali lome ostavljaju prostor otvoren ispada se vrlo lako no se zato teško uspinje moj se napor odbija od stijene hridi kamene meni se dušo od tebe ne rastaje I wouldn't have believed it you move me to poetry you do speaking freely anyone who studies us from various points of view Will find that we resemble mildew in everything we do Sorry babe it's the way how you treat me too |
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao ti - Bojan Marovic
Mozda bas i nisi najbolja Изменето од Schatzii7 - 02.Февруари.2012 во 18:45 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jelena Tomashevic - Ako opet odlazish
I ove noci mira nemam ja razum pita sta je istina idemo li nekud il' se vrtimo u krug ista prica po ko zna koji put Ja bez reci i bez suza ostala nema jos od tvojih dodira idemo li nekud il' se vrtimo u krug ista prica po ko zna koji put izmedju nas Ref. Ako opet odlazis od mene, kao uvek idi, ne okreci se ovaj put zauvek jer ti nisi vise ti a ja ne mogu da te ne volim Sada opet odlazis a boli me toliko znas da bio si mi sve a ja tebi niko zauvek me ostavljas a ni u oci da me pogleda Изменето од Schatzii7 - 30.Јануари.2012 во 19:03 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zeljko Joksimovic
Dao Bog da te srce kao mene zaboli da ti onaj koga volis neku drugu pozeli i kad padnes ti do dna tad znaces gde sam sada ja Zaboravi, svako krst svoj nosi to si rekla mi nesto sto je juce bilo danas tebi ne znaci Al' kad zbrojim dva i dva ti si jos uvek najbolja jer bez tebe ja sam pola coveka pola duse, pola srca doveka |
|
|
|
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Đorđe Balašević
Divlji badem Vrteli se točkovi mog bicikla. Gde god je stao taj rulet beše premija. Smakla se o stepenik njena štikla. Nekad su pogledi bili čista hemija. Dobro je počela nedelja, poslednje pripreme za maturu. Virili smo u daljine puni nade. Preko gimnazijskog bedema, k'o pravi dekor za avanturu prosuo je nežni purpur divlji badem. Poneli nas vetrovi k'o maslačke. Jedni su leteli lako, drugi padali. I curice su postale prve mačke a loši đaci odjednom svetom vladali. Sve mi je odlično zvučalo. Dobro sam stajao tih sezona. Ljuljale mo oči širom promenade. A nju sam sretao slučajno, uvek je s pogrešnim bila ona, ali znao sam da sanja onaj badem. Stane sve u strofu-dve u baladi: pustinja prošlih minuta i ova zrna sad. I pred treći refren već nismo mladi. Ušla je nedavno sama u kafe "Petrograd". Suviše tajni u očima, u zlatni okov joj prstić pao. Molio me dugi pogled da je kradem. Dovraga, kafa je gorčila, al' taj sam ukus odnekud znao: probao sam jednom davno divlji badem. tekst i muzika:Đorđe Balašević |
|
ARTE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Đorđe Balašević
Ja luzer? Rođen pod sretnom zvezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam blizi - triput pogađaj. Neko nad nama vrši oglede. Hajde, usudi se i pogledaj u poglede, ovde je osmeh - događaj. U šupak kosmosa smo upali. Mnogi su domobranci zauvek prolupali. Caruje virus apatije. Al' ti na mene stavi upitnik, pa rekni: dal' ti bata deluje k'o gubitnik? Ma nema šanse, šta ti je? Ja nisam luzer, o naprotiv, meni je osmeh lajt-motiv. Ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet - ko te pita? Ja nisam čedo proseka, mene ne vuče oseka. S tobom je tretman poseban, svaki je dan dolče vita, i svud je Hollywood. Namlatim mesečno šest maraka, bude za cipovku i frtalj kile čvaraka. Ološ mi veze ometa. Ali kad dođem kući, tu si ti. E, tu će tvrđavicu malo teže srušiti - to im je izvan dometa. Ja nisam luzer... tekst i muzika:Đorđe Balašević |
|
ARTE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Đorđe Balašević
Portret mog života Mesec prosipa bokal fosfora. Vitraž mraza na oknu prozora. Jedne noći k'o ova, znaće Bog, doslikaću portret života svog. Silueta se davno nazire. Neko uzdahne, neko zazire. Isto vide a razno tumače, đavo prste u farbu umače. Prave si boje dodala na taj portret života mog: talase plave, nijansu lave, vrtloge zelenog. I lila, tamnu, čeznjivu, i boju breskve, nežnu i sramežljivu, setno sivu, nepogrešivu. Roze nađoh međ' starim pismima, modru vrpcu nad teškim mislima, ukrah riđu iz pera drozdova, laki purpur iz prvih grozdova. Uzeh oker sa sveće svečarske, drap sa svilene mašne bećarske, mrku s tambure tužnih tonova a cinober sa nosa klovnova. Prave si boje dodala na taj portret života mog: talase plave, nijansu lave, vrtloge zelenog. A crnu nisi štedela, ali bez nje bi bela još izbledela - bez crne bela ne bi vredela. Srce je moje napuklo k'o kora starog bagrema, al' u tvom oku kao lane zadrema. I, jedva, kao šapati, niču u uglovima zlatne paprati. Pramen sna u sliku navrati. Vetar dokono senke spopada. Huk u ambis tišine propada. Jedne noći, k'o ova, znaće Bog, doslikaću portret života svog. tekst i muzika:Đorđe Balašević |
|
ARTE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Đorđe Balašević
Sevdalinka Štagod noćas da zapevam vućiće na sevdalinku... Usnuo sam čobanicu uplakanu u šljiviku... Grom udari... Planu seno... Rasturi se stado njeno... Zaplete se dim na uvojku... Reče da se zove Bosna... Čudno ime za devojku? Nekom Drina teče desno... Nekom Drina lijevo teče... Sve da teče u dubinu... Na dve pole svet da seče... Znam tajni gaz, moje lane... Most se pruži gde ja stanem... Sve da vuku me konji vrani... Nema meni jedne strane dok si ti na drugoj strani... Osta ovaj stari kompas u grudima... A po polju nikli zabrani... Crne senke što se gnezde u ljudima nadleću me kao gavrani... Nekada sam putovao po mjesecu... Kroz vilajet pun hajdučije... A sada me oči ljudske plaše više nego vučije... Stoputa su prijatelji u molitvi pomenuti... Dal će mi se radovati? Ili glavu okrenuti? Šta sl*gati? Šta im kasti? Svet ne možeš pesmom spasti... Njine brige me i noćas brinu Dok se spremam na put kući... Na put kući...U tuđinu... Svetom smo se rasipali ko đerdani... Nosili nas nebom ćilimi... Da li su to stvarno bili bolji dani, ili smo to bolji bili mi? Nekad smo se bratimili po pogledu... Sluteći da isto sanjamo... I bogu je prosto bilo krstimo l' se ili klanjamo... tekst i muzika:Đorđe Balašević |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |