![]() |
|
Кога изгледот е пренападен? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | ||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Тетоважата не е ништо освен "fashion statement". Некој ќе рече дека е стил на живеење, но пак се сведува на претходното. За мене е многу површно и вулгарно. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
јАС НЕ МИСЛАМ НА НИВ, ТУКУ ТИЕ НА КОИ ИМ ГИ БОДАТ ОЧИТЕ. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Пренападен изглед...
Па за мене тоа е некако секогаш теткица која мисли дека уште е млада, па ставила нападен кармин кој се разлеал низ брчките околу устата...и тоа и е малку па и моливче нападно околу очи ставила а тоа се собрало во пукотините што ги носат годините, невкусно е. На младоста некако се и прилега, ама некои пак-претеруваат, на пример истовремено носење нападен каиш, нападна бижутерија, огромна ташна, нападна шминка-просто да незнаеш што е понападно. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Sweet angel^^^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
|
mislis na prerazgoleni devojki?
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
нАПАДНИОТ ИЗГЛЕД ГО ЗГОЛЕМУВА БРОЈОТ НА СЕКСУАЛНИТЕ МАНИЈАЦИ.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Corapi vo kombinacija so sandali,crven karmin so zuta senka..i violetova ili portokalova kosa na postari zeni..pogolem kic zdravje
![]() |
||
![]() |
||
Sweet angel^^^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
што тетоважа???? ![]() ![]() тетоважата ако ја сметаш за моден детаљ .... си грешка друже ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...КОГА НА "ЦРНИТЕ" ПАНТАЛОНИ ЌЕ ГО ОТВОРАМ "ШЛИЦОТ"..A ОДОЗДОЛА СЕ ГЛЕДААТ "БЕЛИ" ГАЌИ...ПРИТОА,ПРИ ОДЕЊЕ РАЦЕТЕ ГИ ДРЖАМ ОБАВЕЗНО ВО ЏЕБ....!!НЕМА "ЦУРА" ШТО ЌЕ МЕ СРЕТНЕ, А ДА НЕ МЕ ЗАБЕЛЕЖИ..!!!..ОВАА ФИНТА ЈА КОРИСТАМ НАЈЧЕСТО КОГА ОДАМ ВО СКОПИЕТО..И СЕ ШЕТАМ ПО ТОА.... ул.МАКЕДОНИЈА......
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Пренападно е... „зачадена“ шминка на очи во комбинација со црвен кармин, разголен топ и кратка сукња, мрежести некои си хулахопки и маичка со деколте до стомак... и многу вакви комбинации... ама за мене, секој според свој вкус сепак
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Kako i da e po ulicive zenskive i zenive se poveke se rasflaat so napadna ubavina...ja vise ne mozam da izdrzam i ke odam u manastir, preku glava mi e od " Gledaj, ama ne pipaj " , a ne me biva da fatam zenska...glup sum si...
|
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
i tetovaza
![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Прекратка сукња во комбинација со некое таканаречено блузе кое има
преголемо деколте и кратко е, а на сето тоа шминка еден тон и тоа во
некој нападен стил .. црна сенка со еден тон туш и креон и римел .. со
два тона пудра и еден тон руж .. и на сето тоа црвен сјај за усни ...
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
haha NE |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |