![]() |
|
КОМУНИЗМОТ во Македонија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | ||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Voopsto ne se zbori za srbokomunisti ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Јас би рекол да живее и да се освести НАРОДОТ, за да се избори за себе.
Главата горе НАРОДЕ. Македонци л исме или што? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
Да живее Капитализмот |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Зоране, за жал така е. |
||
|
||
![]() |
||
ZoranSk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
|
Член на партија на власт ?
Ова од фабриката на Милчин ти е ? Ако не ја сваќаш поентата да ти ја парафризирам. Прво да го објаснам зборот комуњар. Луѓе кои го злоупотребија комунизмот за свои лични цели и луѓе кои не почитуваат храброст,доблест,знаење и патриотизам, туку само кланско владеење. Сите тие наведени горе се виновни за бедата која стапи во Македонија и таа беда неможе преку ноќ да ја воведеш туку етапно. Еве ќе ја одвојам Ленче Софрониевкса висок функционер во Судот нели оној истион кој треба да биде независен ама истакнат член на СДСМ и поседува половина трговски центар. Какви бе судски реформи какво средување држава, та на овие луѓе сето ова не им одговара зошто сите ама баш сите до еден ќе одат во ќорка. Па онаа беда од човек Денко Малевски кога излезе на говорница и проговри јас Македонија неможам да ја видам независна и таа за мене секогаш треба да биде во СФРЈ. 2 генерации млади војницни пратени на боишта низ Хрватска и Босна и разбира се никој не одговара за тоа, та нели сите ние сме комуњари па грешаваме па и приватизацијата што ако ја грешававме. Семката да им се сотре на такви комуњари(правите разлика од прекрасните комунисти) до трето колено. Толку од мене. Ова не ги амнестира префарбаните комуњари кои се во ВМРО-ДПМНЕ. |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Мислиш дека ако ја стават капата на ДПМНЕ и плукаат на минатото во коешто живееја како бубрези во лој, тие се сменети и работат за интересите на народот? Кутра душо, во заблуда си! |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
znaci , edni komunisti zaminaa no za zal , sekako na Maedonskiot narod i nacija , gi nasledija drugi no nesto posurovi .... STALJINISTI i ENVERISTI ....
|
||
![]() |
||
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
|
dosta e demokratija ni e potrebna ,a mir i sozitelstvo pred se
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
[QUOTE=ZoranSk]Што е суштината на сево ова?
Гетото Македонија во која само ако си син или ќерка на некого успеваш а се друго значи или иселување или подредена положба во опшеството. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ZoranSk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
|
Што е суштината на сево ова?
Гетото Македонија во која само ако си син или ќерка на некого успеваш а се друго значи или иселување или подредена положба во опшеството. |
||
![]() |
||
|
каде се газдите на бачилата, шверцерите на оруже, креаторите на финаскиот криминал- ТАТ, Македонија Реклам, Алфа С, и сите останати????
И тие се комунистички г............, затоа и македонија неможе да крене глава. Изменето од orlov - 06.Јануари.2008 во 21:05 |
||
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
А тоа ...за ефикасно да се стори..неопходна е ЛУСТРАЦИЈА..можеби и повеќекратна во одреден период..најверојатно е и поарно..
Слично ..како што прават во Дестилериите.
пс
А и да вратат дел од приграбеното..нема да кажам украденото..оти е со соодветен закон навреме „покриено„..
![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Не бил член на ВМРО,нити пак бил комунистички ориентиран беше неутрален политичар али сепак левичарски бил ориентиран ![]() И тие што биле левичариски ориентирани верувај, не биле србокомунисти. И јас не зборувам за сите, зборувам за Кљусев Изменето од Vladimir88 - 06.Јануари.2008 во 20:14 |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Kakva vrska ima sto bil i e clen na VMRO
![]() ![]() Изменето од moira - 06.Јануари.2008 во 20:02 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |