![]() |
|
Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bitno mi e da nema fustance poubavo od moeto
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
lele glenK ,
toa e lutka sa naslovne strane ma , daj malku neka mirisa na maska pot , privlekuva toa ![]() Изменето од cupeto - 30.Јуни.2009 во 14:22 |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Битно ми е да е фино среден да му одат кондурите со рубата (мразам селски кондури), Кич не поднесувам, тесни билдерски мајци, хавајски принтови и несоодветна облека за одредени прилики.
Бидејќи мојот љубен не може да се пофали со некој „добар вкус„ јас се грижам за некои поделикатни парчиња од неговата гардероба а комфорт облеката сам си ја бира. А на прво место сепак ќе ја ставам личната хигиена. Сепак тоа е најважно ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
sakam so vkus i da se ocrtuvaat ,
negovite atributi ![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.........pa normalno deka e bitno............ne sakam pored mene da seta nekoj partal..........pa kolku i da e dobar............mislam deka na sekogo mu e bitno pored sebe da ima dobro sredena ambalaza.....
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pobiten mi e vkusot otkolku ambalazata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Мацо ова у стилу-дома гола да ти шетам а
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ako saka i se gol neka mi se seta (ama samo niz doma...
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не ни знам како се облака...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Ic ne mi e bitno kako saka taka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Kako saka neka se oblekuva...!!
Soblekuvanjeto mi e pobitno... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ne mi e vazna ambalazata!...
Povazno mi e toa sto go ima vnatre kako sodrzina, otkolku pakuvanjeto...
![]() |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
bitno e za zal ne mora da e marka ili mnogu skapa obleka ama sakam prikladno da se oblekuva
|
|
![]() |
|
Ako nosi tanga...smesta go otkacuvam!
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |