|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAK TI GLEDAS NA KAFE ILI NA KARTI
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej, Dak eve me jas i zaboraviv deka tuka fildzanot ostaviv, a go otepav od baranje .Sega novo varam zs ti izgleda zgersi fildznot ne go zema mojot ajde za dvete sega
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха,а што беше тоа реалност? тоа дека гледаме,дишиме,јадеме,извршуваме физички потреби... реалноста е една голема не ралност,не си размислила дека реалноста може да биде и матрикс,свет помеѓу два света... |
|
Љубов и само љубов
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што реков,гледање на кафе не е ништо друго освен вешто ловење на мозочни вибрации,некои луѓе ја имаат повеќе развиена таа способност да ги „прочитат„и создадат визуелна претстава. Добро,додуша никој не ми има гледано на кафе, некој кој ете го нарекуваат гледач на кафе,туку онака колешки на работа,јас на нив тие на мене,си правиме нати го дај ми го а кога ќе слушнам,имаш зајче,врапче,леле голема змија...цело животинско царство |
|
Љубов и само љубов
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE VERUVAM VO TOA,SAMO VO REALNITE RABOTI
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море ќе поверуваш, ако вистинскиот човек ти гледа , на кафе
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инаку јас лично не верувам во гледање на кафе,пр.замислив желба,ајде ми реко,па замислив иста желба и ми рекоа сосема различно од онаа што ми кажаа претходно на првата желба.
|
|
Љубов и само љубов
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не верувам дека се знаеме,од постара генерација сум
Па гледање на кафе не е ништо друго освен ловење на мозочни вибрации |
|
Љубов и само љубов
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас се извинувам... Дак да не се знаеме случајно ???
да не одам офтопик... секогаш кога ми гледа некој на кафе,... редовно ми кажува... имаш тежини... а еднаш со другарките се глупиравме демек ќе гледаме... ама не го истресовме талогот убаво... и еднава и вика на другава ( на празен филџан со залепен талог од страна ) многу тајни криеш... ептен многу... |
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala fala |
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слатка мала вештерка
|
|
Љубов и само љубов
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas koga bev pomala ``gledav`` na kafe na eden decko sto mnogu mi se bendisuvase i sto se znaev za nego,so namera deka ke go fatam...normalno mu kazuvav deka plava licnost e mnogu zatreskana vo nego(za mene zboruvav)i celata negova istorija mu ja kazav,majka mu i majka mi se prijatelki pa taka se znaev za nego...Deckoto se isplasi od mene i jas go dobiv epitetot VESTERKA
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па можеби и не го најдов вистинскиот збор за „љубоморна„
по би се рекло(знам за себе,но не наоѓам збор да се искажам пред друг)не си завидлива,но понекогаш си несвидливка(особено ако мислиш дека некој не заслужува да биде пофален,или да се обрнува на банални работи)но и тоа испари не држиш при срце,доста си воочлива,всушност и кога си воочива сепак бираш зборови некого да не навредиш или повредиш.Некако си оригинална,доста креативна,имаш интересни предлози. Ништо,ништо повели и друг пат |
|
Љубов и само љубов
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха... не сум баш љубоморна... сепак фала дак...
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |