IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Трифун Костовски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трифун Костовски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
Автор
Порака Обратен редослед
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Статус: Офлајн
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 14:14
Originally posted by test_glusec test_glusec напиша:

Факт е дека и ПЕНОВ КРАДЕШЕ (аферата ГТЦ).Ама луѓе да бидеме реални Трифун Костовски ништо не направи за градот Пенов барем направи нешто.

do koga be so vakvi ligavi mislenja...ovoj ne napravi nisto a  Penov barem napavi....edbo golemo STOOOOOOOOO i za dvajcata, posebno za Penov, koj e najomrazeniot gradonacalnik megju firmite koi rabotele za Skopje, zasto nisto ne im platil...jas samo ne znam sto saka Velija A1

Изменето од PAVLIN - 05.Декември.2007 во 14:15
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 13:27
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

..Toa e Makedonska rabota...ne cinese Penov,ali so nego Skopje bar malku zalice na nesto..Ama nekoi sakaa Viena...a dobija Debar
..Trifun looser

Pepi aj ne go velicaj mnogu Penov. Uste go pamtime sto cigan bese. Nisto poaren od Trifun.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 13:24
Originally posted by intel intel напиша:

A mu pomogna Gruevski. Vcera na pres vo najava za severna deka kje ja gradi vika
-se nadevam nema da mu preci na germanskiot investitor na kineskiot zid.....збунетост

Или не си ја (намерно) сфатил понтатата..или толку ти е до тој степен испран мозокот..а таа поента е :
Се надева (се мисли на Грујота) дека пак германецот (во текстот инвеститорот-дивјак)  нема да мафта со бело знаме пред Владата..пред „публика„ од ТВ сниматели на опозицијата..
Одкога ќе му ја „затвори„ визурата кон Север..со изградбата на делот на стадионот викана Северна Трибина ....на тоа бетонско (скоро) 200 метарско во должина чудовиште наречено Кинески Ѕид.
А менаџирано (тајно) најверојатно од Трифуна..
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
intel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2005
Локација: Macedonia
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај intel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:45
Originally posted by Neonic Neonic напиша:

Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

trifun ima napraveno mnogu povekje za Skopje od Penov...ne se soglsuvam deka penov uspesno se kandidiral...a gragjanite znaat sto napravil i Trifun i Penov...urbana mafija sigurno ne ja napravil Trifun

Ne ja napravil Trifun,ama Trifun ja LEGALIZIRA, namesto da ja rusi...

A mu pomogna Gruevski. Vcera na pres vo najava za severna deka kje ja gradi vika
-se nadevam nema da mu preci na germanskiot investitor na kineskiot zid.....збунетост
Кон врв
test_glusec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Ноември.2007
Поени: 294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај test_glusec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 08:31
Originally posted by Филип II Филип II напиша:

Originally posted by аџија аџија напиша:

најмногу за скопје направи пенов, во 1 мандат. после тоа ја откри својата права страна, и затоа и летна...

Jok, ja letna samo zaradi toa shto se 'vrza' so SDSM, a nivniot rejting beshe losh vo vremeto koga bea lokalnite izbori... Skopjanite pogreshija shto dozvolija politichki kriteriumi da im go izberat gradonachalnikot.
Inaku, posle Trifun ushte mnogu drugi idni gradonachalnici kje izgledaat mizerni, zatoa shto lugjeto (pot)svesno kje gi sporeduvaat so Penov!

Факт е дека и ПЕНОВ КРАДЕШЕ (аферата ГТЦ).Ама луѓе да бидеме реални Трифун Костовски ништо не направи за градот Пенов барем направи нешто.

ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
Кон врв
Филип II Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2007
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Филип II Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 01:55
Originally posted by аџија аџија напиша:

најмногу за скопје направи пенов, во 1 мандат. после тоа ја откри својата права страна, и затоа и летна...

Jok, ja letna samo zaradi toa shto se 'vrza' so SDSM, a nivniot rejting beshe losh vo vremeto koga bea lokalnite izbori... Skopjanite pogreshija shto dozvolija politichki kriteriumi da im go izberat gradonachalnikot.
Inaku, posle Trifun ushte mnogu drugi idni gradonachalnici kje izgledaat mizerni, zatoa shto lugjeto (pot)svesno kje gi sporeduvaat so Penov!
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 01:27
најмногу за скопје направи пенов, во 1 мандат. после тоа ја откри својата права страна, и затоа и летна. да работеше и 2 мандат така, ќе останеше...
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 00:38
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

trifun ima napraveno mnogu povekje za Skopje od Penov...ne se soglsuvam deka penov uspesno se kandidiral...a gragjanite znaat sto napravil i Trifun i Penov...urbana mafija sigurno ne ja napravil Trifun

Ne ja napravil Trifun,ama Trifun ja LEGALIZIRA, namesto da ja rusi...
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 23:43
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

...Kako go komentirate vcerasnoto gostuvanje na Skopskiot gradonacalnik na Kanal 5 kaj Robert Popovski?

Site gradonachalnici se isti. Nema razlika pomegju Trifun kostovski, Ace Kocevski, Pan;o minov, Slobodan Danev i dosta drugji...............
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Филип II Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 22:20
A vrz osnova na shto ti zakluchi deka e lopov? Gledam deka odgovorite ti zapochnuvaat so "valjda"!?

Vlasta ne mozhe da mu najde NISHTO, Trifun za godina dena pravejki revizija ne nashol NISHTO, nikoj ne go goni za NISHTO!

Imash nekakov dokaz deka kradel, ili samo onaka NA PAMET muabet pravish (valjda) za "politichkiot protivnik"?

Изменето од Филип II - 04.Декември.2007 во 22:21
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 22:15
Originally posted by Филип II Филип II напиша:

[QUOTE=brza] penov e lopov,..i toa zakoraven!

1. Vlasta treba i mora da se bori protiv kriminalot, vo sprotivno ne e dobra vlast.
Zoshto ne go goni Penov ako e navistina lopov?

pa,valjda i na nego ke mu dojde redot,...a ,ako ne,....togash nerkoj ima interes od toa,...

2. Prvata godina na Trifun mu pomina pravejki revizija za eventualni proneveri od Penov.
Zoshto ne najde nishto?

,...valjda zashto ne kopale pointenzivno,...namerno ili,..nenamerno,...

3. Velish deka Penov "chepnal" neshto po gradot zatoa shto imal korist od chepnuvanjeto.
Zoshto i Trifun ne "chepka" nishto za da ima i toj korist od chepnuvanjeto[

ti kaza bratot,...penov bil goltar,...a,sega?!,....za razlika od ovoj naocharkovo,....neli ne znae kolku pari imal,...pa,....
/QUOTE]
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 21:55
..ke bidam dosaden i pak ke kazam...koga vikase bato ostavete go PENOV da si dovrsi rabota...vie sakavte od Skopje Viena da pravite...e pa dragi moi..ako sakavte Vienna...odete vo Viennaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Филип II Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 21:38
Originally posted by brza brza напиша:

penov e lopov,..i toa zakoraven!

1. Vlasta treba i mora da se bori protiv kriminalot, vo sprotivno ne e dobra vlast.
Zoshto ne go goni Penov ako e navistina lopov?

2. Prvata godina na Trifun mu pomina pravejki revizija za eventualni proneveri od Penov.
Zoshto ne najde nishto?

3. Velish deka Penov "chepnal" neshto po gradot zatoa shto imal korist od chepnuvanjeto.
Zoshto i Trifun ne "chepka" nishto za da ima i toj korist od chepnuvanjeto
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 21:31
nagradno prasanje

koje rabotno mesto e najprofitabilno,,, od goltar milioner  ????

ako neznaete 
prasajte go PENOV
toj znae odgovor na ova nagradno prasanje
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.