|
Вреди ли да се проба? |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ednash lepena rabota,zasekogash ostava traga...zatoa so novi sili vo novi pobedi
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Niedna ne izigravala recedivist kaj mene, duri i go trga pogledot na druga strana so brz od na crveno na semafor rizikuvajki i kola da ja izgazi, a ja i vikam onaka od strav :
- Pazi ! A ona uste tolku ubrzuva cekor so prestrasen izraz na liceto, a zabrzano fico udira vo nea i ja mele na sitni parcinja dodeka nejziniot mozok se strkaluva nakaj mene...go zemam vo raka, seuste topol i go baknuvam sekavajki se kako ni bese...nejziniot cest nesreken izraz dodeka bese so mene, a mislev deka i e takva facata, a koga razbrav, veke bese docna...za nas...si gi brisam racete od prviot seirdzija i si zaminuvam da kupam leb, sramota, stalno kupuvam popladnei mi se smeat u prodavnica... |
|||
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ako navistina ja sakas licnosta, zosto da ne...mislam se zavisi od pricinata za raskinuvanje...jas dosega nemam dadeno vtora sansa, bidejki smetam deka koga ednas ke se skine vrvcata sto ne povrzuva, kolku i da ja lepime nikogas nema da bide dovolno cvrsta... no sepak gi podrzuvam onie koi imaat sila i hrabrost da prostat i da pocnat od pocetok
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ZA PROBA PARI NE SE ZEMA-FILOZOF |
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti da ne si nauchnik? |
|||
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И во кујната повекепати се правата исти јадења, но секој нареден пат кога кога се прават се пробаат. Значи ВРЕДИ. |
|||
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ајде да се вратиме на темата сега
ДА,вреди да се проба!!!
тоа ти е како зрно песок во пустина ако го изгубиш никогаш нема да можеш да то најдеш.... секое ќе личи на него,, но нема нема да биде како него! Изменето од ZeZnAtA - 17.Мај.2008 во 10:18 |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja ne sum ovoj, ova e montaza, ona samo misli deka sum vakov, pomali mi se rogovite
Изменето од zbunet - 17.Мај.2008 во 09:47 |
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
QUtoa e negova vtora i posledna sansa.....a dali e grska vremeto ke pokaze.......mozebi e no mozebi i ne......ako ima svadba ke vi se pofalam ako ima placki ke vi se pozalam:))))))))))) |
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema mudrost vo ljubovta...!!!!
Изменето од којсумјас - 16.Мај.2008 во 12:29 |
|||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne vredi.. dodeka ste zaedno treba da dadete se od sebe vrskata da uspee, no ako doslo do toj stepen da veke ne ste zaedno toa kazuva mnogu raboti neli? Cestopati se slucuva da se navratime na nekoja stara ljubov, no poradi pogresni pricini (osamenost, idealiziranje na osobata zosto vi nedostasuva pa ste zaboravile zosto ste raskinale voopsto, razocaruvanje vo ljubovta koe ve tera da mislite deka prethodnata vrska bila podobra, itn.). Stom ednas ne odelo, nema da odi ni vtoriot pat.. Cest na isklucoci, retki se tie sto ucat od svoite greski i ja koristat mudro svojata vtora sansa za ljubov..
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako prostis
toa sto ne se prostuva, cel zivot prost ke si ostanes..!!!! |
|||
cukce
Нов член Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako se saka se prostuva ama ima granici ednas i tolku dvapati e veke mnogu da se vrakas na edno isto
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе ја сум се скарала и сум се смирила ..ама да раскинам и да се смирам...секогаш на крај испаѓало да дојде крај...не иде тоа
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |