![]() |
|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 29> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Епа сеа, ако стварно можеш да продолжиш без да ја клукаш со тоа, во ред. Ако не би можел да преминеш преку тоа (а тешко дека ќе можеш)-пак во ред. (Прстенот не е голема работа ако си го купил, но за да не те постсеќа на неа, еве...еве дај ми го мене на пример. Со скапоцен камен ли е?) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Skp ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
a sto mislite dokolku prodolzam? ona mi se ima izvineto, i moleno da prostam, rece deka bilo greska i deka bila sama, a ja u stranstvo...
a problemot bese, sto jas i kupiv verenicki prsten pred da doznaam... bi godelo ako dobijam normalni odgovori, bez "metaci" ili slicno... |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Right. |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
никогаш не вели никогаш ..........
животот е една гоооолема непознаница
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ima raboti koi se neprostlivi,a edna od niv e neverstvoto.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
хартијата трпи се ........ тука можеме да пишуваме што сакаме ......
во стварноста е сосем поинаку ......
има и такви кои велат не , а свесно затвараат очи пред нештата кои се случуваат
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
НЕ!
![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Da kazese deka ti si i bil veren ke recev da ja ostavis ama i ti be zlaten si ja imas "muvata na kapata" kako sto taa neznae za tvoeto neverstvo pravi se i ti deka neznaes za nejzinoto. I site srekni i veseli. Pozdrav do tebe ![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
неверство?
не би...никогаш |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
jas kazav..."zrno"!....i se e e...oproshteno !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ништо не мора ако не се дознае
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
ni pod razno, i vo sluchaj da moram da pominam preku toa, vo srceto nikogas nema da prostam i da zaboravam!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Skp ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
pomos,
idam so devojkata skoro 4 godini. sve bese super otkako zaminav da rabotam vo amerika i doagam doma na sekoi 3 meseci. posle 3 godini idenje so nea, i posle 1 godina tuka, jas doznav deka ona legnala so eden kolega kaj sto rabotese 6 meseci. no meguvreme i jas ja izneveriv ovde so edna, no ona neznae. dali ja treba da go prostam toa posle tolku godinin ili ne? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |