IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би простиле неверство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би простиле неверство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 29>
Автор
Порака Обратен редослед
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 22:30
Originally posted by Skp Skp напиша:

a sto mislite dokolku prodolzam? ona mi se ima izvineto, i moleno da prostam, rece deka bilo greska i deka bila sama, a ja u stranstvo...

a problemot bese, sto jas i kupiv verenicki prsten pred da doznaam...

bi godelo ako dobijam normalni odgovori, bez "metaci" ili slicno...

Епа сеа, ако стварно можеш да продолжиш без да ја клукаш со тоа, во ред.

Ако не би можел да преминеш преку тоа (а тешко дека ќе можеш)-пак во ред.
(Прстенот не е голема работа ако си го купил, но за да не те постсеќа на неа, еве...еве дај ми го мене на пример. Со скапоцен камен ли е?)

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Skp Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Септември.2009
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 22:25
a sto mislite dokolku prodolzam? ona mi se ima izvineto, i moleno da prostam, rece deka bilo greska i deka bila sama, a ja u stranstvo...

a problemot bese, sto jas i kupiv verenicki prsten pred da doznaam...

bi godelo ako dobijam normalni odgovori, bez "metaci" ili slicno...
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 19:05
Originally posted by renatax renatax напиша:

Ima raboti koi se neprostlivi,a  edna od niv e neverstvoto.

Right.
DeepBlue
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 19:04
никогаш не вели никогаш ..........
животот е една гоооолема непознаница голема%20насмевка
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 19:01
Ima raboti koi se neprostlivi,a  edna od niv e neverstvoto.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 19:01
хартијата трпи се ........ тука можеме да пишуваме што сакаме ......
во стварноста е сосем поинаку ......
има и такви кои велат не , а свесно затвараат очи пред нештата кои се случуваат голема%20насмевка
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:59
НЕ!изненадување
Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:58
Originally posted by Skp Skp напиша:

pomos,

idam so devojkata skoro 4 godini. sve bese super otkako zaminav da rabotam vo amerika i doagam doma na sekoi 3 meseci.
posle 3 godini idenje so nea, i posle 1 godina tuka, jas doznav deka ona legnala so eden kolega kaj sto rabotese 6 meseci. no meguvreme i jas ja izneveriv ovde so edna, no ona neznae.

dali ja treba da go prostam toa posle tolku godinin ili ne?

Da kazese deka ti si i bil veren ke recev da ja ostavis ama i ti be zlaten si ja imas "muvata na kapata" kako sto taa neznae za tvoeto neverstvo pravi se i ti deka neznaes za nejzinoto. I site srekni i veseli.
Pozdrav do tebeсреќа
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:58
неверство?
не би...никогаш
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:49
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

ништо не мора ако не се дознае голема%20насмевка
koga togash se` se doznava!намигнување
always look on the bright side of the life!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:45
jas kazav..."zrno"!....i se e e...oproshteno !задоволство
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:43
ништо не мора ако не се дознае голема%20насмевка
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 18:41
ni pod razno,    i vo sluchaj da moram da pominam preku toa, vo srceto nikogas nema da prostam i da zaboravam!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Skp Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Септември.2009
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 17:56
pomos,

idam so devojkata skoro 4 godini. sve bese super otkako zaminav da rabotam vo amerika i doagam doma na sekoi 3 meseci.
posle 3 godini idenje so nea, i posle 1 godina tuka, jas doznav deka ona legnala so eden kolega kaj sto rabotese 6 meseci. no meguvreme i jas ja izneveriv ovde so edna, no ona neznae.

dali ja treba da go prostam toa posle tolku godinin ili ne?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.