IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5758596061 75>
Автор
Порака Обратен редослед
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:30

I ako imas vrska so zenet covek toa ne znaci deka mu se masas vo brak

Ti ako si sfatis deka taa vrska e bez idnina samo ke se opustis i ke uzivas i nema da se zamaras.

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:30
Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

Jas ne sum mazena, no da zememe primer deka sum.

Ako maz mi me vara neka go pravi toa samo neka ne nosi nekoi bolestini doma i nikogas taa vrska da ne ja involvira vo brakot. Toa znaci nikogas da ne se posomnevam vo nego

Како би живеела со таков и не може да не се посомневаш.Како би го прикрил тој ова?Ке почне се околу вас да не фунционира, тој ке мисли на другата, ке сака да е со неа, а сето тоа ке го осетиш ти ке почне тој да не ги извршува обврските дома.Тогаш бракот ке е во КРИЗА.Што тогаш?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Sara_t Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:27
DOBRO DE SITE ZNAETE DEKA JAS IMAM VRSKA SO ZENET AMA NE ZNACI DEKA MU SE PIKAM JAS - TOJ MI SE PIKA NA MENE
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:26
Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

Ne deka e pravilno no ne gledam tuka sto e tolku strasno i nemoralno.

Ima devojki koi sekoja vecer menuvaat barem po dvajca partneri i tie
se pomoralni ili pomalku k**vi od onie sto imaat stalen partner pa ako
e i toj zenet

NIKOJ NE SPOMNA K**VI ILI KAKO I DA E
МЕ ИНТЕРЕСИРА ДАЛИ РАЗМИСЛУВАШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА ТОЈ ЧОВЕК?ЗНАЕШ ЛИ
ДЕКА НА ТОЈ НАЧИН СЕ ПИКАШ КАЈ ШТО НЕ ТИ Е МЕСТОТО.БРАКОТ Е ИНСТИТУЦИЈА
ЗА ДВАЈЦА А ТРЕТ?!!!
третиот е само паднат падобран или би рекла џокер во покер
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:26

Tocno deka brakot e institucija za dvajca, ama jas li treba da se grizam za tugata institucija?

Nikoj ne se grizi za mojata kuka, jas treba da se grizam za nea.

Isto e i so brakot. Ako toj ne se grizi za svojot brak jas li treba da mu se grizam

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:24

Jas ne sum mazena, no da zememe primer deka sum.

Ako maz mi me vara neka go pravi toa samo neka ne nosi nekoi bolestini doma i nikogas taa vrska da ne ja involvira vo brakot. Toa znaci nikogas da ne se posomnevam vo nego

Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:23

Da osetime na nasa koza STO?

ДЕКА ТВОЈОТ БРАЧЕН ПАРТНЕР СЕ Е*е НА СТРАНА!КАКО БИ СЕ ЧУВСТВУВАЛА ТОГАШ?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:22

Ima devojki koi sekoja vecer menuvaat barem po dvajca partneri i tie se pomoralni ili pomalku k**vi od onie sto imaat stalen partner pa ako e i toj zenet

NIKOJ NE SPOMNA K**VI ILI KAKO I DA E
МЕ ИНТЕРЕСИРА ДАЛИ РАЗМИСЛУВАШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА ТОЈ ЧОВЕК?ЗНАЕШ ЛИ ДЕКА НА ТОЈ НАЧИН СЕ ПИКАШ КАЈ ШТО НЕ ТИ Е МЕСТОТО.БРАКОТ Е ИНСТИТУЦИЈА ЗА ДВАЈЦА А ТРЕТ?!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:21
Da osetime na nasa koza STO?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:19

Jas apsolutno se soglasuvam na vrska so zenet covek ama nituedniot od niv da ne o~ekuva bilo kakvi obvrski od drugiot

ABE NEKOGAS SITE SME JAKI NA ZBOROVI,A KOGA KE OSETIME NA NASA KOZA?!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:19

Ima devojki koi sekoja vecer menuvaat barem po dvajca partneri i tie se pomoralni ili pomalku k**vi od onie sto imaat stalen partner pa ako e i toj zenet

Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:18

Ama sto ima tuka loso. Ako imas vrska bez obvrski so sloboden decko zasto da nemas so zenet???
nemam komentar
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:17
Ama sto ima tuka loso. Ako imas vrska bez obvrski so sloboden decko zasto da nemas so zenet???
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:15

Jas apsolutno se soglasuvam na vrska so zenet covek ama nituedniot od niv da ne o~ekuva bilo kakvi obvrski od drugiot
ajdeee
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5758596061 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.