![]() |
|
Што ви иде? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 86> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...gola da setam
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...da stanam i da si odam domche... ...toa i ke go napravam... ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...mi ide da ja ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ми иде да се напијам еден виски со лед па да заборавам на се ум...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
ми иде едно маленко земетрсче 15-16 по Рихтер да организирам
|
|
![]() |
|
...mi ide da ja ![]() ![]() Изменето од moira - 01.Јули.2008 во 15:52 |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
mi ide da ja gushnam
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
...mi ide da i kazham ic da ne se javuva...se znam...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
mi ide da i se javam i da i kazam na kogo mislev
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...sekako deka sakam...ic ne se javuvaj... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Da si zemam parichki i pravo u butik
po moite omileni "parcinja"ili partalchinja
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Да се јавам и да прашам дали сака кафе
|
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ми иде да вриштам,да плачам,да трескам со врати,да го демолирам станот,да ги искорнам славините ионака немаат никаква функција...
|
![]() |
|
...da prodolzham da ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |