![]() |
|
МЕ БОЛИ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 100> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
вратот ми е укочен неможам да се вртам на лево
![]() |
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
nisto ne me boli....super mi e denes
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Главата
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Срцето
![]() |
|
![]() |
|
cuculiga ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
me boli stomakot a i izgleda deka ima nesto tamu vnatre..i raste i raste.....
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
грбот.........многу
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
коа дишам од позади...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
МОМЕНТАЛНО СЕ МЕ БОЛИ ...
![]() ГЛАВА, НОЗЕ, РАЦЕ, СИНУСИ, ... ![]() А ПЛУС ИМАМ И ВНАТРЕШНА ТЕМПЕРАТУАРА ... ![]() МЕ БОЛИ СРЦЕТО ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Me boli dusata..me izgore
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
NISTO NE ME BOLI
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ultrasce871 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
SVE ME BOLI
|
|
![]() |
|
главата
ама вака мачно не ми било........ ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Десната рака... плик ми излезе... од новата пегла... |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
значи вака... ме боли главата од синусите,... ме боли грлото,... ми тече носот и на крај почна да ме заболува увото...
![]() а јаготка на шлагот е дека денеска бев на блуза нашколо ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |