|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 566> |
Автор | ||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес на кратко ми се поеба компјутеров баш кога не требаше
|
||
I just wanna feel real love.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жешко некако , од времево ли е или
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,denes ,,, ,,,a sho site vaka nesho denes nadrkani,,,rastur sistem de,,,,
,,,e aj za denes ,,zasega de ,,,tolku od mene,,,,,, Изменето од pajser - 07.Јуни.2014 во 14:49 |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес сам си се саботирав...Изгорев низ чаршија.
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес ми треба боксерска вреќа ... и никој да не ми се приближува во радиус од 50м .....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes denov mi e eden od onie tazni denovi
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес се решив да возам и во таа гужва најде цајканот да ми залепи казна затоа што сум застанала еден метар од линијата за пешачки.
Па зарем требаше да се залепам на неа додека луѓе поминуваат |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес одлично си заврши денов...
Ко за чудо и тука некои работи иритантно од чорапи ме извадија смеејќи...Чудна работа,може за во друга тема, ама ете денес се случи. |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес цел ден омалаксана, ќе го чекам тестот, трилече имам за да се реванширам ако не повеќе |
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес пријатно ме изненадија гостите од Струмица.. ама малку седеа
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес можам да ти набавам бесплатен тест за бременост
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес нервозен ден. 10 пати да ти бараат исти документи, 10 пати да им ги праќаш и пак да ти ги бараат! па не знам дали имаат бумбари во главите или ролетни на очите |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес.. недела
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес се чувствувам бремено, кај и да е ќе повратам
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 5556575859 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |