|
Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)... |
Внеси реплика | страница <1 5455565758> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lubovta e rizik ...Najgolemite lubovnici niz vremeto bile kockari :)
daj mi jedna LJUBENICA , LJUBIM TE , LJUBOVNICE LJUBENA OH TI LJILJANJA Ste gledale Bushava azbuka... nekoj ripnal nekoja epizoda Lj - Ljiljak |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poglednuvam vnatre ..vo mojata dusa....a vantre ...temnina ..praznina..vo nea jas ..okovan vo spomenite na minatoto... koga bev prokleto sreken sto te zapoznav..sto te dopirav ...sto te baknuvav ..sto sekoj den bese vo moite misli...
sega sum prazen trup sto se nisa niz zivotot mesto da cekori...sto venee mesto da cveta..sto unistuva mesto da tvori...sto porazuva mesto da pobeduva ...sto mrazi mesto da saka...
ja otkriv lubovta ..lubovta na omrazata..a se sto mi trebase bese tvojata lubov...bidi blagoslovena sto me nauci da lubam ...da lubam od omraza
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podsvesta gi pisuva ubavite pesni,a nie ne sme ni svesni vo momentot koga toa se slucilo.Po mnogu vreme duri i ne se sekavate na odredeni delovi kako voopsto ste uspeale da gi napravite.....
Samo razmislete........I ke vidite dali sum vo pravo....... Изменето од andonoff - 04.Ноември.2006 во 00:14 |
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na primer Veli ovaka: Srce veli odi zemi ja neka bide tvoja doveka, zarem dosega ti seuste ne nauci deka ljubov postoi...... ako dobro go analizirate ova ke vidite deka si ja budite podsvesta da ve ohrabri da napravite smel cekor,da dobiete verba vo nestoto sto navistina go posakuvate.Veruvajte podsvesta e sekogas prisutna...Kolku samo pati ste se zaprasale samite sebesi za milion raboti,no toa ne ste vie tuku vasiot korektor-podsvesta koja koga e najpotrebno prorabotuva i pomaga........
|
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragi forumdjii.......
Koga ke napisete nesto od srce za nekogo....sto sprema nego ili nea navistina imate tolku mnogu cuvstva sto vo obicen razgovor nema teoretski sansi da mu go kazete toa sto go mislite t.e cuvstvuvate za nego ili za nea,vo nekolku dobro sroceni stihovi moze da stavite cela kniga a koga po nekoe vreme ke go poglednete sozdadenoto ke vi bide mnogu drago a posebno ako toa dojde do licnosta na koja i e posveteno...Obidete se........I uzivajte vo plodovite na vasata ljubov...... Изменето од andonoff - 04.Ноември.2006 во 00:03 |
|
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo mi se sviga eh... kolku e tocno kako i od mojata dusha da se slusha istoto ali si gi nashol zborovite |
|
"BETWEEN THE WORLDS OF MEN
AND MAKE BELIEVE, I CAN BE FOUND." "The most beautiful thing we can experience is the mysterious." |
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Minat denovi i godini za mene se cinat duso kako
vekovi ako srce ti veli pobrzaj nemoj ne cekaj, zosto zivotot brgu minuva ne zastanuva. Ova e original od andonoff Naskoro ke go slusnete poveketo od vas pretoceno vo fina baladicka za siroka potrosuvacka........No sepak e otkornato od dusata,veruvajte dragi moi..........Изменето од andonoff - 03.Ноември.2006 во 23:11 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kad idu pijan i najdoh se u kanalu
svativ da sakam moju malu ej mala mala na kog si ti dala srce svoe mala ljubav nije sala moze tak andon so dve f? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
devojce^
Група Регистриран: 18.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
andonoff daj nesto ti otkini od tvojata dusa ako ne za site barem za mene
|
|
devojce^
Група Регистриран: 18.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se ragas za da zivees,zivees za da ljubis,ljubis za da stradas-onoj sto go ljubis,ne e veke so tebe.Vo dalecinata gledas zamaglena senka,koja ti predizvikuva nespokoj i bolka sto ne moze da se opise.Ete,toa sme nie...Vetrot tivko poduvnuva.Vo srceto nosam skrieno zarce koe gasne od dopirot na nekoj nov pocetok.Sonceto me e na dofat nemozam da go dopram.Gledam i iskreno posakuvam toa da izgreva pod beli edra,da ja ogree mojata ljubov.Nekoja nepoznata sreka mi se pricinuva deka go ispisuva negovoto ime.Kopneam po nekoja ljubov,no da me dopiraat cudni predznaci.Seto toa se pretvara vo shum,a shumot prerasnuva vo silna vreva.Denot i nokta se zaedno,dzezdite i neboto nerazdelni,a nie-tolku dalecni.No,sepak toj e premnogu blisku do srceto.Cuvstvuvam deka tajnata kako da cirne pod moite pazuvi,ne ne dozvoluvam.Ne sakam tvojot volsheben lik da se izbrise zasekogas... |
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nei tuoi occhi vedo la bellezza del mondo, sulle tue labbra sento la
dolcezza della vita, dentro di te trovo il senso del mio cammino
Vo tvoite ochi ja gledam ubavinata na svetot, od tvoite usni ja cuvstvuvam sladosta na zivotot, vo tebe ja naogam smislata na mojot pat Изменето од samovilka - 01.Ноември.2006 во 14:33 |
|
devojce^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...I eden den koga ke se sretneme povtorno ke ti gi podaram moite racete kako na star prijatel.Ke ja unistam bolkata od naseto minato.No znaj ke lazam koga ke recam daka ne se grizam za nisto i deka sum srekna i deka povke ne te sakam.Prosti mi sto vecno ke te pametam i ne obvinuvaj me sto sekogas si vo moite misli.Toj den podaj mi gi racete i bidi sreken za mene i za onie sto te sakaat,zosto mozebi i togas ne ke znaes da me sakas. ...Po dolgo vreme bezuspesno ke se obiduvame da gi pronajdeme mirisot i odeknuvanjata unisteni so godini.Ke ostaneme so zelba da bideme ona sto bevme...No,eden mal del od mene mi veli deka nie sepak sme toa,nie sepak sme deca i ke ostaneme toa zasekogas...Vo godini od ovoj den,od ovoj mig,nekogas vo idno vrene sigurno i poveke od sigurno ke se prepoznaeme vo zrak od mlecna pateka vo ljubov,spomen i navika...
A N A
|
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dajte malku na makedonski lugje!
Ne razbirame site.....Pa ova e makedonski sajt.Sepak dajte na naski
celta e na majciniot da mu dademe nov pravec vo poeticniot izraz....
Ve molam.....
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
There is no difficulty that enough love will not conquer;
no disease that enough love will not heal; no door that enough love will not open; no gulf that enough love will not bridge; no wall that enough love will not throw down; no sin that enough love will not redeem... It makes no difference how deeply seated may be the trouble; how hopeless the outlook; how muddled the tangle; how great the mistake. A sufficient realization of love will dissolve it all. If only you could love enough you would be the happiest and most powerful being in the world... |
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |