IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5455565758 75>
Автор
Порака Обратен редослед
Sara_t Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:07
PA IMAM IZLEZENO OKOLU 5 PATI A ZA SEKS AKO MISLITE NISTO SUM NEMALA SO NEGO
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:06
ne e direktno, neka kaze
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:05
Originally posted by KDEKOVSKI KDEKOVSKI напиша:

kOLKU PATI IZLEZE SO NEGO, DALI SPIESHE SO NEGO?

Ова е премногу дирекно прашање, ајде на ЛП pls
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:04
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by Sara_t Sara_t напиша:

I TIPOV E MNOGU LJUBOMOREN NA MENE  MI VIKA DEKA SRCETO MU SE KINELO KOGA SUM SO MOJOT DECKO

Саричка, треба малку да се средиш со мислите чуствата и самата да одлучиш на што си.Дади си време.И после направи го најдобриот чекор но без последици кон никого.

се согласувам со ова,особено бидејќи ти веќе имаш дечко а и како што вика кдековски можеби е до некои твои постапки затоа па игнорирај го потполно не попуштај и игнорирај го
Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:04

kOLKU PATI IZLEZE SO NEGO, DALI SPIESHE SO NEGO?

Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:03

JAS NE MU DAVAM NIKAKVA POVOD, A AKO ON SE PALI NA TOA STO JAS NE GO ZABELEZUVAM E TUKA VEKE NISTO NE MOZAM. MISLAM DEKA SVE MU SE SVIGA KAJ MENE A NE ZNAM ZASTO ILJADA PATI GO PRASAV STO NAJDE VO MENE I BEZ NIKAKOV ODGOVOR OSTANUVAV

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:02

I TIPOV E MNOGU LJUBOMOREN NA MENE  MI VIKA DEKA SRCETO MU SE KINELO KOGA SUM SO MOJOT DECKO

Саричка, треба малку да се средиш со мислите чуствата и самата да одлучиш на што си.Дади си време.И после направи го најдобриот чекор но без последици кон никого.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:57

Ne zbori za negovite postapki, prvo obidi se da se definirash sebesi kade si vo prostorov. Pa potoa gledaj gi negovite reakcii i reagiraj soodvetno na niv.

Zaprashaj se sluchano i ti kaj nego da ne predizvikuvash so tvoeto odnesuvanje odredena mimikrija....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:56

JAS JA ZNAM ZENAMU , AMA TOJ NEMA GAJLE MILION OPCII PROBAV I NE MI PALI MI VIKA SAMO USLUGA KE MI NAPRAVIS POBRZO DA SE RAZVEDAM

А зашто ти да му направиш услуга.Па што тој ако е ПРАВ МАЖ не повлече потег???Или јасно ќе му е дека може без двете да остане,ОД ОВА ДА НЕ СЕ ПЛАШИ???
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:54

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:54
Sara_t Nikoj ne moze da te natera da napravish neshto nadvor od svojata volja. Ako si iskrena prema svoite chuvstva i ako chuvstvuvash neshto prema nego postavi si takva cel i realiziraj si ja (zivotot e mnogu kratok i brz) a ako e sprotivnoto povtorno napravi strategija i realiziraj si ja. Nemoj samo zaludno da gubish vreme, vremeto e opasen sparing partner....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:54

JAS JA ZNAM ZENAMU , AMA TOJ NEMA GAJLE MILION OPCII PROBAV I NE MI PALI MI VIKA SAMO USLUGA KE MI NAPRAVIS POBRZO DA SE RAZVEDAM

А зашто ти да му направиш услуга.Па што тој ако е ПРАВ МАЖ не повлече потег???Или јасно ќе му е дека може без двете да остане,ОД ОВА ДА НЕ СЕ ПЛАШИ???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:54
Originally posted by KDEKOVSKI KDEKOVSKI напиша:

Niedna ljubov ne e vechna, pa taka i ljubovta vo brakot ne e vechna. Istata treba da ja neguvash i transformirash so godinite. Edno e avanturata a drugo e vljubuvanjeto vo druga osoba nadvor od brachnata zaednica.

Nitu menuvanjeto broj na mobilen nitu ignoriranjeto ne go reshava problemot.

Resenieto na problemot lezi vo razgovor i otkrivanje na vistinskata prichina poradi koja nekoj (nekoja) luduva po tebe (nego).

Ako stanuva zbor za bezrezervna privlechnost i ljubov koja e vozvratena obostrano togash nema zlo da se prekine brakot i da se prodolzi ponataka vo zaednichki zivot. No ako stanuva zbor za monotonija vo brakot (seksualna monotonija) i deka tipot saka da te fascinira so toa shto kje ti pokaze kolku te ljubi i kolku e on zaljuben samo so edna cel sex, togash prezemaj merki za distanciranje. Nemoj samo da prevzemash radikalni chekori, pravi go toa chekor po chekor i so taktika. Otkri gi slabite negovi strani... i tuka kje bidesh neprikosnoven vladatel...

Veruvaj deka samo toa e patot...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:52

Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

JAS MU VIKAM NE AMA TOJ SE PONASA KAKO DA E VO BUBERTET
NON STOP MI SE JAVUVA MI PRAKA PORAKI SE MRDNUVAM VEKE OD NEGO GO
IZBEGAVAM KOLKU MOZAM A DEKA MOZES LESNO DA SE ZALJUBIS VO ZENET COVEK
JAS MISLAM DEKA ODGOVOROT E NE,

а што викаш да му запретиш дека ќе и кажеш на женаму и дека ги чуваш
сите негови пораки.колку толку можеби ќе има некакоф ефект тоа?Тој самиот нека разбере, нека разговараат отворено за се.Тој е човек со обврски и треба да се ПОВЛЕЧИ.Што да се потресува жена му ако тој дома е одличен сопруг,зашто таа да се вметнува во оваа игра од негова страна.А ако бракот не му е ОК е ова е друга тема

муабетот е само него да му се запретти а на жена му е тој кој ќемора да каже а не некој друг сето друго е само тактика како он да се исплаши
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5455565758 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.