![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 625> |
Автор | |
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
вака или онака, за забавата да биде како што треба, не е толку главен фактор рипката златна, како што тоа сме ние......ако сакаме да биде, треба поагилно да функционираме деновиве
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Олеле мајко, уште сега почна да ме боли глава
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Taa zabava voopsto nema da uspee ako predhodno ne pobarame od zlatnata ripka,da ni ja ispolni zelbata za mnooogu alkohol
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
jasno e toa, i sekako deka i treba odmor, no sto se sluciuva so zabavata
![]() Изменето од moira - 27.Декември.2007 во 03:16 |
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
е сега си во право. Нашата златна рипка е неверојатна мала чудесија
|
|
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
barem zlatnata ripka zasluzila odmor..sekoj den vo forumot "razno" taa ni ispolnuva po 3 zelbi..sekoj den po 3 novi zelbi..eeej...koja ripka go pravi toa denes?
|
|
![]() |
|
на златната рипка сега ќе и дадеме одмор до нова гоидна за да одмори добро, за да во 2008 биде полна со елан ако ни притреба
|
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
a mene da ti kazam i zal mi e da ja trosam sega koga Dedo Mraz podaroci ke deli, nejzinite uslugi ke gi koristam po Nova Godina
|
|
![]() |
|
тие мисли дека ќе ја мачиме рипката сега во овие ситни саати, НЕ, ако случајно помислам да ја прашам, тоа во пристојно време ќе го направам
Изменето од sp_dori - 27.Декември.2007 во 01:26 |
|
|
|
![]() |
|
ama zosto sega ripkata zlatna da ja macime vo ovie sitni sati
![]() Изменето од moira - 27.Декември.2007 во 01:02 |
|
![]() |
|
рипката златна ако ја прашам ќе знае, ама не сакам да знам
|
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ама и не мора да знаеш СП ДОРИ
|
|
![]() |
|
е да беше баш така, ама не знам
|
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Лигаментите ги скина, а со гласот негов се е во најдобар ред.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |